eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Pixabay

Már csak pár napig lehet idén banki ügyeket intézni

Nem az utolsó naptári nap lesz az év utolsó ügyfélfogadási napja a legnagyobb magyarországi bankok fiókjaiban.

Most még, ahogy az imént is hallhatták van olyan bankifók ahol nagy a sürgés-forgás az ünnepek előtt, de már nem sokáig lehet hivatalos ügyeket intézni. A karácsonyi szünnapok és az idén pihenőnappá lett, már ledolgozott december 24-e és december 31-e miatt a legtöbb bankfiók már nem fogad ügyfeleket az év utolsó napjain.

Az InfoRádió több magyarországi nagy bankot is megkeresett. Az OTP, a TakarékBank és a Raiffeisen bank válaszaiból kiderült, hogy a legtöbb magyarországi fiókban 2018-ban utoljára december 28-án lehet érdemi, lakossági ügyeket intézni.

A három pénzintézet egyaránt megjegyezte, hogy szenteste- és szilveszter napja is pihenőnap, így a pénzintézetek valamennyi fiókja zárva lesz ezeken a napokon. A TakarékBank esetében a netbankon, vagyis az internetes csatornán lehet tranzakciókat rögzíteni, míg a Raiffeisennél a Direknet és a Raiffeisen Direkt telefonos ügyfélszolgálat is rendelkezésre áll a szünnapokon. A bankok válasza azonban figyelmeztet, hogy a tranzakciók csak a következő banki munkanapon teljesülnek majd.

Internetes ügyintézés és vásárlási lehetőség az OTP elektronikus felületein is lesz, sőt a társaságnál a szünnapokon is lehet akár személyi kölcsönt is igényelni az internetes felületen.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×