eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Rendőrök igazoltatnak egy férfit az erzsébetvárosi vigalmi negyedben a Kazinczy utcában 2018. február 18-ra virradó éjjel. Ezen a napon népszavazást tartanak arról, hogy a főváros VII. kerületében, az úgynevezett bulinegyedben található vendéglátóhelyek éjfél és reggel 6 óra között nyitva tarthassanak-e.
Nyitókép: Rendőrök igazoltatnak egy férfit az erzsébetvárosi vigalmi negyedben a Kazinczy utcában 2018. február 18-ra virradó éjjel. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Rendőrök és adóellenőrök jártak a bulinegyedben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a társszervekkel együttműködve november 23-án és 24-én is ellenőrzést tartott a szórakozóhelyeken, illetve azok környékén.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Készenléti Rendőrséggel, a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal, a Budapesti Közlekedési Központtal, illetve az Innovációs és Technológiai Minisztérium munkatársaival együttműködve ismételten komplex ellenőrzést tartott Budapesten, a "bulinegyedben".

Az erzsébetvárosi, a terézvárosi, és a belvárosi szórakozóhelyeken és azok vonzáskörzetében szúrópróbaszerűen megtartott ellenőrzések során a rendőrök összesen 12 főt állítottak elő kábítószer fogyasztás és birtoklás gyanúja miatt, illetve elfogtak három olyan körözött embert, akiknek körözését súlyos testi sértés, vagy kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt rendelték el. A rendőrök összesen hét esetben tettek szabálysértési feljelentést, illetve a társhatóságokkal közösen 102 taxist ellenőriztek, akik közül kilenc személlyel szemben a társhatóságok eljárást kezdeményeztek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a következő időszakban is folytatja az ellenőrzéseket a bulinegyedben, illetve azok közvetlen környezetében - írja a police.hu.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 24. 21:49
×
×
×
×