eur:
394.07
usd:
364.96
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
A Telenor logója a Telenor Magyarország Zrt. törökbálinti székházán 2012. augusztus 1-jén.
Nyitókép: Mohai Balázs

Újít és rugalmasságot kínál a Telenor

Új tarifacsomagokat vezetett be számlás ügyfeleinek a Telenor, ezzel együtt a társaság megszüntette az eddigi korlátlan adatforgalmat kínáló ajánlatot – tudta meg az InfoRádió a mobilszolgáltató kommunikációs munkatársától. Egyed Gábor hozzátette: a korábbi ügyfelek még használhatják a korlátlan mobilinternetes konstrukciót, de az új ügyfelek erre már nem szerződhetnek.

A Telenor Blue+ néven új csomagot állított össze számlás ügyfelei részére. Ez a korábbi tarifák előnyeit ötvözi, a kisebb adat- és hangcsomagoktól egészen a korlátlan lehetőségig választható – mondta az InfoRádiónak a társaság kommunikációs munkatársa.

A csomag különlegessége, hogy a kiegészítő lehetőségek igények szerint fel- és lekapcsolhatóak, ezzel nagy rugalmasságot biztosít. Emellett a kiegészítő adatjegyek között bevezettek egy 100 gigabájtos csomagot is, mivel azt látták, a mobiladat iránti igény egyre növekszik, de a sok adatot használó ügyfeleknek is elég ez a mennyiség – fejtette ki Egyed Gábor.

Ezzel együtt a korlátlan adathasználatot biztosító Hello Datát már nem választhatják az új ügyfelek. A szerződéssel rendelkező ügyfelek természetesen továbbra is használhatják a régi csomagokat.

Az új, Blue+ tarifacsomagok hűségszerződés nélkül is megvásárolhatóak, de a tarifára vállalható tizenegy hónapos hűség, vagy lehetőség van kedvezményes készülékvásárlásra is, amennyiben az ügyfél vállalja a két éves elköteleződést.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×