eur:
393
usd:
366.3
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
A felső sorban (b-j) Szalai Ádám, Lang Ádám, Priskin Tamás, Tőzsér Dániel, Király Gábor, Juhász Roland, az alsó sorban (b-j) Fiola Attila, Stieber Zoltán, Dzsudzsák Balázs, Gera Zoltán és Kádár Tamás, a magyar csapat játékosai az Európa-bajnoki selejtezősorozat F csoportjában játszott Finnország - Magyarország labdarúgó-mérkőzés után Helsinkiben, az olimpiai stadionban 2015. június 13-án. Finnország - Magyarország 0-1.
Nyitókép: Kovács Tamás

Érdekes eredménnyel zártak a legjobb magyar futballisták cégei

A legismertebb hazai labdarúgók az üzleti életben is próbálkoznak, Az mfor.hu megnézte a legfrissebb mérlegeket, és kiderült, a többség a cégvilágban sem eredményes

A lap összeállítása szerint a Videoton volt válogatott védője, Juhász Roland például egy készételek gyártásával, rendelések felvételével foglalkozó vállalkozásban, a GourmetBox Kft.-ben próbálta fialtatni a labdarúgásban megkeresett pénzének egy részét. Jelenleg csak a 2016-os üzleti évük mérlegbeszámolója, illetve eredménykimutatása érhető el, és abból viszont az derül ki, hogy valamit tudtak faragni a három évvel korábbi, tehát 2015-ös, 23,2 millió forint veszteségükön, és 2016-ban már csak 8,38 milliós mínusszal zártak az adózott eredmény soron. A GourmetBox honlapja szerint jelenleg szüneteltetik a szolgáltatásukat.

A ferencvárosi Gera Zoltán cége, a nyíregyházi Geremi Trans 3,5 tonna feletti gépjárművek kölcsönzésével foglalkozik. Két éve 108 ezer forint adózott eredményt ért el, tavaly viszont már 3,5 millió forint veszteségbe fordult a cég. Úgy, hogy a kimutatások szerint árbevételük nem is volt.

A válogatott csatár, a ferencvárosi Priskin Tamás vállalkozása, az ingatlanpiacon mozgó Pritom-Bau Kft. tavaly 11,1 milliós veszteséggel zárt, az egy évvel korábbi 7,7 milliós mínusz után. Árbevétele ennek a cégnek sem volt, de a saját tőkéjüket mínusz 11,1 millióról 4,6 millióra növelték 2017 folyamán.

Böde Dániel cége, a Felkov Bt. 23 ezer forintos eredménnyel zárta 2017-et. A zöldség-gyümölcs kiskereskedelemmel foglalkozó madocsai vállalkozás árbevétele 24 millió forint volt az előző évben (ami kicsit elmarad a korábbi 27,2 milliótól), de az eredményük mégis jobb lett, hiszen a korábbi évben 3,6 milliós veszteséggel zártak.

Szalai Ádám fémipari vállalkozása piaci alapon is meg tudja állni a helyét a versenyben. Az OLS Omega-Laser-Steeltec Kft.-ben egyedüli tulajdonosként feltüntetett hoffenheimi csatár jó évet zárt: 513,7 milliós árbevétel mellett 50,4 millió forint adózott eredménye keletkezett a családi vállalkozásának. Exportból 322,9 millió forint bevételük származott tavaly, igaz, részben Szalai finanszírozza a cég működését, 550 ezer euró hosszú távú kölcsönt nyújtott az OLS-nek.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×