eur:
386.96
usd:
355.89
bux:
68088.24
2024. május 17. péntek Paszkál

Kriza Zsigmond lett a Millenáris Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója

Kriza Zsigmondot nevezték ki a Millenáris Nonprofit Kft. új ügyvezető igazgatójává, aki a közös megegyezéssel távozó Incze Zsoltot váltotta a poszton.

"A kultúra területén közigazgatási és cégvezetői tapasztalatokat szerzett Kriza Zsigmond feladata az utóbbi években erősen amortizálódott Millenáris fejlesztése, és a területen zajló beruházások sikeres lebonyolítása lesz" - közölte a Miniszterelnökség sajtóirodája kedden az MTI-vel.

Mint írják, az április 1-jével kinevezett új igazgató feladata lesz, hogy a Nemzeti Táncszínház új játszóhelyének, a Millenáris park második ütemeként épülő mélygarázsnak és közparknak az átadása után a Millenáris parkot a főváros turisztikai és kulturális életében újrapozicionálja.

Címlapról ajánljuk
Demkó Attila: Harkiv elfoglalásához kevés az ottani orosz erő

Demkó Attila: Harkiv elfoglalásához kevés az ottani orosz erő

Miközben az amerikaiak továbbra is ragaszkodnak ahhoz, hogy fegyvereiket csak Ukrajna megszállt részein vethetik be orosz erők ellen, egy ukrán katona a The Telegraph-nak arról beszélt, hogy az ukrán seregek frusztráltak amiatt, hogy tétlenül kell nézniük Vlagyimir Putyin katonáinak felsorakozását a határövezet orosz oldalán, és így Harkiv el fog esni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×