eur:
390.53
usd:
364.26
bux:
68303.06
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Az autósok többsége talál olcsóbb kötelező biztosítást

Az autótulajdonosok 80 százaléka talál olcsóbb kötelező biztosítást - mondta a netrisk.hu ügyvezetője. Haraszti Zsolt hozzátette: minden eddiginél nagyobb az érdeklődés az első napokban, hétfőig 168 ezren nézték meg, milyen tarifával köthetnek 2010-re kötelező biztosítást.

Hétfőig 168 ezren nézték meg, hogy milyen kondíciókkal köthetnek kötelező felelősségbiztosítást, és az esetek 80 százalékában volt kedvezőbb ajánlat a jelenleginél, vagyis érdemes lehet biztosítót váltani - közölte az InfoRádióval a netrisk.hu ügyvezetője. Haraszti Zsolt kiemelte, az átlagos megtakarítás 12500 forint volt.

Az érdeklődés jelentős emelkedett a korábbi évekhez képest, tavaly másfél hét után történt annyi tarifálás, mint most egy hétvége alatt - mondta az ügyvezető.

Haraszti Zsolt szólt arról is, hogy 14 szereplő van a kgfb-piacon, de leggyakrabban öt biztosítót választanak, ezek az Uniqa, az Aegon, az Allianz, a Generali és a Genertel. Érdemes a személyre szabott biztosítási díjat kiszámítani, mert sok kedvezmény vehető igénybe - tette hozzá.

Az érdeklődők a váltásnál az ár mellett a társaság ismertségét és a cég iránti általános bizalmat is figyelembe veszik - hangsúlyozta a netrisk.hu ügyvezetője.

Hanganyag: Panulin Ildikó

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Korrupció gyanújával nyomozást indított a bécsi gazdasági ügyészség az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelenlegi elnöke, Hebart Kickl és két volt pártelnök, az egykori alkancellár, Heinz-Christian Strache, valamint az elnöki székben őt váltó Norbert Hofer, korábbi közlekedési miniszter ellen. Azzal gyanúsítják őket, hogy sajátos hirdetési ügyletet kötöttek Wolfgang Fellner médiavállalkozóval, aki ellen ugyancsak folyik a vizsgálat, mégpedig vesztegetés, vesztegethetőség, továbbá hűtlen kezelés gyanújával.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×