eur:
388.51
usd:
360.88
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Közeledtek álláspontok a fuvarozók és a kormány tárgyalásán

Jelentősen közeledtek az álláspontok a fuvarozók és a kormány tárgyalásán. A fuvarozók a versenyképességük növelését célzó intézkedéseket várnak.

Jelentősen közeledtek az álláspontok a fuvarozók és a kormány keddi tárgyalásán, ahol a fuvarozók versenyképességének növelését célzó intézkedésekről volt szó - mondta Dittel Gábor, a Magánvállalkozók Nemzetközi Fuvarozó Ipartestületének ügyvezető főtitkára kedden.

Dittel Gábor jelezte: reménykedik abban, hogy hamarosan megszületik a végső megállapodás.

A Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium az MTI-nek megerősítette, hogy az álláspontok közeledtek egymáshoz.

A kormány és a fuvarozók képviselői között május 20-án kezdődtek tárgyalások, miután a fuvarozók kormányzati lépéseket szorgalmaztak az üzemanyag jelentős áremelkedése miatt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×