eur:
384.97
usd:
354.26
bux:
68257.27
2024. május 21. kedd Konstantin
Nyitókép: Pixabay

Ma még egészen hihetetlen, hogy milyen idő lesz a jövő héten - előrejelzés

Vasárnap és hétfőn még 30-31 fok lesz a csúcs, ami 6-10 fokkal magasabb a sok éves átlagnál. Aztán hirtelen az átlag alá ugrunk majd.

Egyre melegebb léghullámok érik el a Kárpát-medencét, emiatt vasárnap és hétfőn egyáltalán nem kizárt a 30 fok fölötti csúcs árnyékban, hogy aztán 15 fokra, a sok éves átlag alá csökkenjen a csúcshőmérséklet a jövő hét első felére.

Szombaton 6-11 fokos hajnal után - ami viszont melegebb lesz ennél a vízpartokon vagy a városokban - legfeljebb fátyolfelhős lesz az ég, napos időre lehet számítani, az északias szél néha megélénkül, 22-27 fok lesz a legmagasabb hőmérséklet, ami a sok éves átlagnál 6-10 foknál melegebb.

Hétfőn kezdődik el a lehűlés, de fagy már éjjel sem lesz. Szerdán jelentős eső is eshet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között

Nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között

Nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között, a két ország ennek alapján együtt fog működni egyebek mellett a kis teljesítményű és helyigényű atomreaktorok technológiai fejlesztésében is - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden tokiói élő Facebook-bejelentkezésében. A bejelentés azután érkezett, hogy Hszi-Csin Ping kínai elnök minapi budapesti látogatásán széleskörű, a nukleáris energiatermelés teljes vertikumára vonatkozó megállapodást kötött a két kormány egymással.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×