eur:
390.66
usd:
364.19
bux:
68180.34
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Nyitókép: Pixabay

Fokozatosan visszatér a szokatlan hőség, de van egy nagyon rossz hír - előrejelzés

Eső nélkül hagyta az országot az elvonult hidegfront. A következő napokban is száraz, meleg időre számíthatunk, ezért, főként az Alföldön, tovább fokozódhat az aszály.

Csütörtökön az erősen felhős tájakon szakadozik a felhőzet, a fátyol- és gomolyfelhők mellett sok napsütés várható. Estére nagyrészt kiderül az ég. Csapadék nem lesz. Az északias szelet többnyire élénk széllökések kísérik, majd az északkeleti tájak kivételével estére mérséklődik a légmozgás. Délutánra 19 és 26 fok közé melegszik fel a levegő - derül ki a HungaroMet országos előrejelzéséből.

Pénteken napos, száraz idő várható gomoly- és fátyolfelhőkkel. Többfelé megélénkül az északnyugati, északi szél. A minimum-hőmérséklet 6 és 13, a csúcsérték 21 és 27 fok között alakul.

Szombaton és vasárnap marad a fátyolfelhős, napos idő, több helyen a 30-as érték fölé csúszhatnak a hőmérők higanyszálai.

Időjárási figyelmeztetések nincsenek érvényben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Új támogatója lett a francia EU-s pénzügyi puccstervnek

Új támogatója lett a francia EU-s pénzügyi puccstervnek

Az európai befektetéskezelési ágazat támogatja a francia javaslatot, amely az EU-tagállamok egy kis országcsoportokra érvényes tőkepiaci uniójának létrehozására irányul. Sandro Pierri, az Európai Alap- és Vagyonkezelési Szövetség (EFAMA) elnöke arra figyelmeztetett, hogy a reformmal kapcsolatos további késedelmek és EU-n belüli felesleges viták azt eredményezhetik, hogy még több vállalat és befektetés vándorol át az Egyesült Államokba.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×