eur:
389.68
usd:
363.57
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Head shot close up young shocked woman looking at mobile phone screen, received bank debt notification. Stunned frustrated lady reading sms with unbelievable news on smartphone, making big eyes.
Nyitókép: fizkes/Getty Images

Kellemetlen változás élesedett a Messengerben

Az SMS-üzenetek fogadására vonatkozik.

A Facebook augusztusban jelentette be, hogy szeptember végétől megszűnik az SMS-üzenetek küldésének és fogadásának lehetősége a Messenger alkalmazásban.

"Ha a Messengert használod alapértelmezett SMS-alkalmazásként az androidos eszközödön, fontos tudnod, hogy az alkalmazás 2023. szeptember 28. utáni frissítését követően nem tudsz a Messenger használatával SMS-üzeneteket küldeni vagy fogadni mobilhálózaton keresztül" – idézte a Facebook felületén megjelent közleményt az Index.

Ezeknek a felhasználóknak a frissítés után új alapértelmezett üzenetküldő alkalmazást kell választaniuk, ha pedig ezt nem teszik meg, a telefon alapértelmezett üzenetküldő alkalmazásába (például az Android Messages alkalmazásba) kerülnek át az SMS-ek.

Arra azért figyelni kell, hogy miután átállításra kerül a telefon alapértelmezett üzenetküldő alkalmazása, a készülék elkezdi kézbesíteni azokat az üzeneteket, amelyeket korábban (hónapokkal vagy évekkel ezelőtt) valamilyen okból kifolyólag nem küldött el a felhasználó.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×