eur:
393.82
usd:
367.82
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Zivatarok rondíthatnak bele a napsütésbe, figyelmeztetést is kiadtak

Egy hidegfront északnyugat-délkelet irányba vonul át az ország felett, így az északnyugati szél több helyen erős, néhol viharossá is fokozódhat.

Hidegfront szakadozott felhőzete vonul délkelet felé, ezért átmenetileg megnövekszik a felhőzet, de alapvetően többórás napsütés várható. Helyenként zápor, zivatar is előfordulhat, délután a délnyugati megyékben és az északkeleti határ mentén egy-egy heves zivatar sem kizárt. Az egész országra elsőfokú figyelmeztetés van érvényben a zivatarok miatt.

Az északnyugatira forduló szél nagy területen megerősödik, néhol viharos lökések is előfordulhatnak. Zivatarok környezetében is lehetnek átmenetileg viharos lökések.

A csúcshőmérséklet 27 és 31 fok között alakul.

Vasárnap a sok napsütés mellett gomoly-, illetve fátyolfelhők képződnek, legnagyobb számban az ország északkeleti harmadában. Általában száraz idő várható, de északkeleten egy-egy zápor előfordulhat. Többfelé megerősödik az északnyugati, északi szél. A hajnali 7, 15 fokról 23 és 28 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×