eur:
389.55
usd:
361.69
bux:
68437.9
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Sminkelés 2022 telén - a titok a szemekben rejlik! (x)

Természetesen minden téli smink a maximális élénkségről szól, hiszen a hideg évszakban különösen stílusosak és divatosak szeretnénk lenni. Különösen igaz ez akkor, amikor állandóan "szürke" az ég, havazik és borongós idő van kint. Ki más tudna az életbe vinni egy kis fényességet, ragyogást, elegánsságot, ha nem te?

A tökéletes smink elkészítéséhez meg kell találni az ideális tónust, ki kell egyenlíteni a bőrt, könnyedséget és egy kis csillogást kell létrehozni. Felelősségteljesen közelítsd meg a szemöldök kérdését is. Igen, szükséges a kiemelésük, de ez nem jelenti azt, hogy mindenen és mindenkin kerekedjen felül - elég csak óvatosan felvinni a speciális szemöldökfestéket, gélt vagy vax-ot a tetejére, hogy a szín a lehető legtovább femmmaradjon.

Az ajkak kiemelése is fontos, most a finom nude, barack árnyalatok vannak a divatban. Ezenkívül a rúzs lehet matt vagy csillogó, minden rajtad múlik! Illetve a Loreal Paris-on, ami számos lehetőséget kínál számodra a tökéletes smink kialakításához.

A szemek különös odafigyelést igényelnek. Szépen kell kiemelni őket, hangsúlyozva mélységüket. A legjobb választás 2021-22 telére: fekete szemceruza, többszínű szemhéjpúder, szempillaspirál, amely a lehető legdúsabbá és vastagabbá teszi a szempillákat. Ennek az együttesnek a legjobb kiegészítése a bogyós színű rúzs.

Hogyan sminkeljük a szemünket ezen a télen?

Napjainkban, különösen a szem smink körében a Twiggy stílus van a csúcson. Ő volt az, aki egy időben bebizonyította, hogy az összeragadt szempillák valóban vonzóak lehetnek - kifejezőbbé és nagyobbá teszik a szemet. Ráadásul a megjelenés nyitottabb lesz tőlük. Az ilyen szempillák lehetővé teszik egy bizonyos gyermeki naivitás és báj, valamint a flörtölés megtestesítését. A sminkesek most alkalmazkodtak ehhez a trendhez, és megtanultak "póklábakat" készíteni, amelyeknek köszönhetően a megjelenés a lehető legérdekesebb és legeredetibb. Azok az idők, amikor a ragasztott szempillákat csúnyának tartották, rég elmúltak, mára már rendkívül divatosak.

Ha a legjobb sminket keresed magadnak a téli eseményekre, akkor ne feledd, hogy a következő árnyalatú élénk árnyékokkal rendelkező smink lesz a legmenőbb: sárga, rózsaszín, fukszia, málna, kék, narancs, stb. A kozmetikumok minőségi felvitelével az ilyen sminkkel akár az irodába is bemehetsz, csak az a lényeg, hogy ne vidd túlzásba a fényerőt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
A pesti Csikágó újraéled

A pesti Csikágó újraéled

Budapest talán egyik legtöbbször sztereotipizált városrésze a VIII. kerület. A negatív konnotációktól most elvonatkoztatva gondoljunk csak bele, hogy a területén található a Palotanegyed, illetve megannyi ismert galéria választotta ezt a környéket székhelyéül. A nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő Műtárgyak Éjszakája Fesztivál idén több mint 100 művészeti programot sorakoztat fel. Ezekből válogattunk számotokra, különös figyelmet fordítva a VIII. kerület művészeti, kulturális sokszínűségére.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×