eur:
393.12
usd:
367.3
bux:
65939.26
2024. április 24. szerda György
Overdose az Alagi Tréningközpontban, Dunakeszin 2014. február 4-én, mielőtt átköltöztették Dióspusztára. A kilencéves magyar versenyló fedezőménként folytatja a Bábolnai Nemzeti Ménesben.
Nyitókép: Overdose 2014. február 4-én. A kilencéves magyar versenyló fedezőménként került a Bábolnai Nemzeti Ménesbe. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Overdose utóda a női simogatástól jön lázba

Cirfandli hároméves, de hasonló sikereket érhet el, mint apja, Overdose.

Itt az új magyar csodaló? Cirfandli - a fiatal sárga mén egy fehérborszőlő-fajtáról kapta a nevét - az idén három versenyt nyert zsinórban, majd egy rangos milánói futamon végzett harmadikként. Trénere, Fézer Róbert szerint nagy potenciál van benne.

„Az olaszországi versenyre esélytelenek nyugalmával készültünk, hiszen rutinosabb lovak ellen mérettette meg magát, ennek ellenére remek teljesítményt futott, és harmadikként ért a célba.

A futam rangjáról sokat elárul, hogy a három győzelmével összesen nem keresett annyit Cirfandli, mint Milánóban”

– mondta Fézer Róbert a Borsnak.

A tréner hozzátette: jövőre még jelentősebb versenyekre szeretné nevezni, és az élmezőnyben is megállja majd a helyét, ám az még kérdéses, hasonló karriert fut-e be, mint édesapja.

„Overdose teljesítménye káprázatos. Elképesztő érzés volt meglovagolni, úgy tűnt, mintha a többi ló egy helyben állna, úgy hasított el a többi mellett” – tette hozzá.

Mint kiderült, Cirfandlinak már most vannak „sztárallűrjei”: imádja a női simogatást, a hölgyektől tűri el a csutakolást. Éjszakánként pedig gondosan elrejti a trágyát, óriás szalmakupacokat halmozva fel, így mindennap keresgélni kell azt.

A 32 millió forintot érő állat tulajdonosa az állami kézben lévő Bábolna Nemzeti Ménes,

míg a bérlő Kovács György, aki azt mondja, a lóversenysport szerelem, nem pedig üzleti befektetés.

Címlapról ajánljuk
Újabb őrizetbevétel Németországban: egy EP-képviselő asszisztense dolgozhatott Kínának

Újabb őrizetbevétel Németországban: egy EP-képviselő asszisztense dolgozhatott Kínának

Kína javára végzett kémtevékenység gyanújával vettek őrizetbe egy embert a karlsruhei szövetségi főügyész utasítására. Az eset különbözik a korábbi háromtól, ezúttal ugyanis egy parlamenti párt európai parlamenti képviselőjének legközelebbi munkatársáról van szó. Kína berlini nagykövetsége visszautasította a vádakat.

A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában - szakértők az Arénában

A lengyelországi önkormányzati választások után mindkét politikai oldal győztesnek vallhatja magát – derült ki az InfoRádió Aréna című műsorában, amelynek Mitrovits Miklós történész és Dobrowiecki Péter, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője, két Lengyelország-szakértő volt a vendége. A beszélgetésben szó esett Donald Tusk Európa-politikájáról és Jaroslaw Kaczynski utódlásának kérdéséről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Jelentési nagyüzem a tőzsdéken, a Teslára szegeződnek a szemek

Jelentési nagyüzem a tőzsdéken, a Teslára szegeződnek a szemek

Hangulatjavulással indult a hét a tőzsdéken, tegnap világszerte felpattantak a tőzsdék a korábbi hetekben tapasztalt esés után. A momentum a mai nap kitartott, Ázsiában nagyrészt emelkedtek a vezető részvényindex és Európában is határozott emelkedést lehet látni, valamint az USA-ban is folytatódott az erősödés. Közben felpörögtek az események mind makrogazdasági, mind gyorsjelentési fronton: itthon az MNB kamatdöntést tartott, és a nap folyamán sorban érkeztek a BMI adatok Európából és az Egyesült Államokból; közben a befektetők a vállalati gyorsjelentésekre figyelnek, a Spotify árfolyama például nagyot ugrott a vártnál jobb eredmények után, de a zárás után érkezik majd a Tesla is, amelyről még a jelentést megelőzően technikai elemzést készítettünk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×