eur:
392.51
usd:
367.42
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Hello Magyarország / YouTube

Elkészültek Magyarország új reklámfilmjei

Kedd este a Turizmus Summit 2018 konferencián Pro Turismo díjjal ismerték el a turizmusban kiemelkedő szakembereket, és bemutatták Magyarország új országmárkáját.

A konferencián bemutatták Magyarország új országmárkáját, amely a következő időszakban minden nemzetközi marketing-tevékenység alapja lesz majd, és amelynek szlogenje: "Magyarország a csodák soha ki nem apadó forrása". Az új logót, imázsfilmet és arculatot 13 országban mutatják be január végéig.

A szlogen, a WOW Hungary a rendezvényen elhangzottak szerint egyszerre figyelemfelkeltő, és mégis egyszerű. A WOW szó pedig - amellett, hogy mindenki ismeri a világon, és a rácsodálkozó meglepetésre utal - Magyarország országmárkájában a szlogen angol változatából - Wellspring Of Wonders - jött létre.

Az új imázsfilmen kívül új kampányfilm is készült:

Magyarországon a turizmus az egyik legsikeresebb nemzetgazdasági ágazat – hangsúlyozta az eseményen Orbán Viktor. A miniszterelnök arról is beszélt, hogy Magyarországon a turizmus az egyik legsikeresebb nemzetgazdasági ágazat, mert az ország az egyik legbiztonságosabb Európában.

Átadták a Pro Turismo-díjakat, a turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését az idén hat szakember vehette át: Sándor Szandra, a Nanushka divatmárka alapítója, Papp Regina, a We Love Budapest főszerkesztője, Ruprecht László kreatív séf, gasztronómiai tanácsadó, Fülöp Zoltán a VOLT fesztivál igazgatója, Könnyid László, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke, valamint Laposa Bence badacsonyi borász.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 17:23
×
×
×
×