eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Riasztás! Két irányból csap le a vihar az országra

Riasztás! Két irányból csap le a vihar az országra

Három megyére másodfokú riasztást adott ki az Országos Meteorológia Szolgálat heves zivatar miatt.

Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében várható a következő órákban heves zivatar szél vagy nagy méretű jég kíséretében. További három kelet-magyarországi megyében elsőfokú riasztás van érvényben.

Felhőszakadásra is figyelmeztet a meteorológiai szolgálat:

Baranya, Zala, Veszprém, Vas, Somogy, Győr-Moson-Sopron és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében várható intenzív záporokból, zivatarokból rövid idő alatt 25-30 mm-t meghaladó csapadék.

A meteorológiai szolgálat előrejelzése szerint szerdán gyengén és erősen felhős időszakokra egyaránt számíthatunk, estig több helyen fordulhat elő zápor, zivatar.

Éjjel is sok lesz felettünk a felhő, északon, északkeleten lehet szakadozottabb, vékonyabb a felhőzet. Elsősorban délnyugaton, és az éjszaka első felében északkeleten alakulhat ki helyenként zápor, zivatar.

Csütörtökön az ország északkeleti harmadán többnyire napos idő lesz gomoly- és fátyolfelhőkkel, másutt gyakrabban zavarják felhők a napsütést. A Dunántúl délnyugati felén és a Dél-Alföldön elszórtan, másutt elvétve lehet zápor, zivatar. Az északnyugati szél napközben többfelé megerősödik, elsősorban ma zivatarok környezetében viharossá fokozódik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 14 és 20 Celsius-fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 25 és 30 fok között várható.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×