eur:
392.29
usd:
365.59
bux:
66812.59
2024. április 26. péntek Ervin
Élőben közvetített a Facebook egy szexuális bántalmazást

Élőben közvetített a Facebook egy szexuális bántalmazást

Volt, hogy negyvenen is nézték a közvetítést, de senki sem jelentette a rendőrségnek.

Egy 15 éves lányt bántalmazott szexuálisan öt vagy hat férfi, amit a Facebook Live-on élőben közvetítettek - közölte a chicagói rendőrség. Úgy tudni, volt, hogy negyvenen is nézték a történteket, de senki sem hívta a rendőröket, akik a lány anyjától értesültek az esetről.

A nyomozók több embert is kikérdeztek, de letartóztatás nem történt. A felvételt törölték a közösségi oldalról - írta a BBC. A lány már ismét a családjával van.

Januárban a chicagói rendőrség egy másik, szintén a Facebookon élőben közvetített bántalmazási incidens után letartóztatott négy embert.

A Facebook akkor és ezúttal is azt közölte, hogy igyekszik minél több erőforrást biztosítani arra, hogy erőszakot tartalmazó élő felvételek ne jelenhessenek meg a közösségi oldal hírfolyamában. Erre különféle képanalizáló rendszereket és mesterséges intelligenciát használnak. Ezzel igyekszenek kiszűrni az öngyilkosságra készülőket is.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×