eur:
394.35
usd:
371.39
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Jégeső, felhőszakadás! - Ez jön szombaton

Pénteken a nap második felében helyenként (nagyobb eséllyel az ország északnyugati harmadán, illetve a délkeleti, keleti tájakon ) zivatarok alakulnak ki, amelyeket jelentős csapadék (15-25, kis eséllyel > 25 mm), szélerősödés (45-65, kis eséllyel > 65 km/h), esetleg kisméretű jég kísérhet.

Szombat délutántól egyre több helyen várható zivatar, amelyhez felhőszakadás (> 30 mm), szélerősödés (40-60, kis valószínűséggel > 60 km/h), esetleg jégeső (< 2 cm) társulhat.

Szombaton elsősorban a Dunántúl északi, északnyugati felén területi átlagban is nagy mennyiségű eső (> 20 mm) hullhat.

Forrás: Országos Meteorológiai Szolgálat

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×