eur:
389.2
usd:
361.73
bux:
68619.44
2024. május 7. kedd Gizella

Gyermeknap a BKV múzeumában

Az idén is lesz gyermeknap a BKV-nál: ezúttal a szentendrei Városi Tömegközlekedési Múzeum várja a közlekedésbarát szülőket és gyermekeiket.

A HÉV végállomás melletti múzeum május 28-án, szombaton délelőtt 10 órakor nyit. A sok-sok régi tárgy és korabeli jármű között bűvész-show, bábszínház, és Laci bohóc szórakoztatja a látogatókat, akik apró ajándékokért kvíz kérdésekre is válaszolhatnak, vagy archív filmeket nézhetnek, de újra lesz BKV-totó és teszt is.

Akik kézügyességüket tennék próbára, rajzolhatnak, készíthetnek hűtőmágnest vagy kalauzkalapot, sőt, makettezhetnek is. A gyűjtők és a közlekedés iránt érdeklődők a makett kiállításban gyönyörködhetnek, és a vásáron akár be is szerezhetik a nekik tetsző darabokat, de vevőre várnak a különféle BKV-s ajándéktárgyak is.

A nap sztárvendége Tóth Vera énekesnő, de az önvédelmi sportok kedvelői sem fognak unatkozni, ugyanis Hartyányi Attila rendőrségi kiképző, világbajnok és tanítványai az Ashihara karate fogásaiból tartanak bemutatót.

A múzeum szabadtéri területén ugráló vár, arcfestés és lufi hajtogató bohóc várja a kicsiket, míg a nagyok a HÉV telephelyet tekinthetik meg 10.30 és 15.00 óra között, az óránként induló, maximum 25 fős csoportokban, amelyre 10.15 perctől a helyszínen lehet regisztrálni.

A gyermeknapi programokat a diákok és a nyugdíjasok 260 Ft-os, míg a felnőttek 320 Ft-os múzeumi belépőjegy megvásárlásával látogathatják.

Minden érdeklődőt szeretettel vár a BKV Zrt. a szentendrei Városi Tömegközlekedési Múzeumban!

Címlapról ajánljuk
A szakszervezet szerint 25 milliárdból meg lehetne oldani a felsőoktatási dolgozók béremelését

A szakszervezet szerint 25 milliárdból meg lehetne oldani a felsőoktatási dolgozók béremelését

A Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete addig nem kezdeményez újabb tárgyalást, amíg az államtitkárság nem áll elő konkrét javaslattal és ígérettel a felsőoktatásban dolgozók bérhelyzetének rendezését illetően – mondta az InfoRádióban Gregor Anikó szakszervezeti titkár. Arról is beszélt, hogy készek lennének segíteni a minisztériumnak abban, hogy találjanak forrásokat a költségvetésben a követelések teljesítésére.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×