eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Jobb szeretők a kövérek

A teltebb nők jobbak az ágyban, mint csontos riválisaik - állítják maguk a férfiak, méghozzá döntő többségben.

A legnagyobb brit ágy-gyártó felmérést készíttetett arról, hogy az emberek milyen testalkatú szeretőt preferálnak. Mint kiderült, mindkét nemnél a húsosabb partnerek a nyerők.

A megkérdezett férfiak 89 százaléka állítja, hogy a teltebb nők jobbak az ágyban, mint a csont soványak, míg a nők 68 százaléka hancúrozik szívesen súlyos egyéniségekkel.

A pufókok ugyanis keményebben "dolgoznak" és hajlamosabbak az önzetlenségre szeretkezés közben a "közvélemény" szerint.

A sovány és a telt emberek még alvás közben is másképpen viselkednek, derült ki a felmérésből: a vékonyak ötször többet hánykolódnak és forognak, mint a nagyobb testsúlyúak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×