eur:
392.62
usd:
365.96
bux:
66816.39
2024. április 26. péntek Ervin

Melyik a legnépszerűbb tévés autó?

Kitt, a nyolcvanas évek híres tévésorozatának, a Knight Ridernek fekete Pontiacja a legnépszerűbb tévés autó egy felmérés szerint. A listán szerepel még a "kicsi kocsi" és a Vissza a jövőbe csodajárgánya is.

Kitt, vagyis a Knight Iparművek Kétezres autója a legnépszerűbb tévés jármű - derül ki az MSN Cars által készített felmérésből. A Knight Rider sorozatban szereplő Kitt egy 1984-es Pontiac Trans Am típusú sportkocsi, amely nem más, mint egy emberhez hasonló, gondolkodásra képes mesterséges intelligencia.

A nyolcvanas években futó sorozat főszereplője David Hasselhoff, vagyis Michael Knight volt. Az ő segítőtársa volt Kitt, amely azon kívül, hogy beszélni tudott, többek között lézerrel lőtt célpontjára, anyagminták összetételét állapította meg, turbó fokozaton száguldott, az elmondott tulajdonságok alapján fantomképet rajzolt, vagy akár rakétabombát lőtt ki a lökhárítója alól.

Kitt több mint egy menő autó, ő egy modern férfi legjobb barátja - kommentálta az eredményt az MSN Carstól Tom Evans.

A listán szerepel még Batman Batmobilja, Herbie, a Kicsi kocsi filmek bogárhátúja és a Vissza a jövőbe trilógia híres csodajárgánya, a DeLorean is, amely időgépként funkcionált.

A legnépszerűbb tévés autók tízes listája:

1.  Kitt a Knight Riderből
2.  A Szemesnek áll a világ című brit vígjátéksorozatban szereplő autó
3.  DeLorean a Vissza a jövőből
4.  Starsky és Hutch Ford Torinója
5.  Batman Batmobilja
6.  Herbie, a Volkswagen "kicsi kocsi"
7.  Chitty Chitty Bang Bang, a Csodakocsi című amerikai filmből.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×