eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Ursula Andress a bikini istennő

A legelső James Bond-film női főszereplőjét szavazták meg a bikini istennőnek - nem véletlenül.

A Gillette Venus Embrace ezer nő megkérdezésével készített felmérést, amelyből kiderült: Ursula Andress, az első James Bond-film női sztárja az első számú bikini istennő.

Az eredmény feltételezi, hogy a mai nők inkább formásabb idomokra vágynak, nem pedig a csontsovány kifutólányokra akarnak hasonlítani.

Bár Andress több mint 45 évvel ezelőtt tűnt fel a filmvásznon Sean Connery oldalán, olyan mai szépségeket utasított maga mögé, mint Halle Berry, Megan Fox, Elle Macpherson vagy Jessica Alba.

Ursula Andress filmben látható fürdőruháját szavazták meg a megkérdezettek a leghíresebb bikininek is, míg a "testrészversenyben" Jessica Alba hasa és Elle Macpherson lába nyert.

A bikinit 1946-ban "találták fel" Franciaországban, de csak az után kezdett hódítani a nők körében, miután 1949-ben feltűnt az amerikai piacon is.

A bikini-lista:

1. Ursula Andress
2. Kelly Brook
3. Brigitte Bardot
4. Helen Mirren
5. Halle Berry
6. Myleene Klass
7. Elle Macpherson
8. Megan Fox
9. Gisel Bundchen
10. Jessica Alba

Nézze meg és hasonlítsa össze Halle Berry és Ursula Andress jelenetét a James Bond-filmekben:

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy Donald Trump újbóli megválasztása esetén a NATO-tagállamokat arra kényszerítené, hogy védelmi kiadásaikat a GDP 3 százalékára emeljék, reagálva ezzel az Oroszország és Kína jelentette fenyegetésekre, miközben az Ukrajnának nyújtott támogatást nem számítaná bele ebbe a keretbe. Eközben a G7 országok vezetői tárgyalásokat folytatnak egy olyan javaslatról, amelynek értelmében Ukrajnának 50 milliárd dollár értékű segélyt nyújtanak, amit az Európában befagyasztott orosz vagyonból származó nyereségből finanszíroznának. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×