eur:
401.21
usd:
366.92
bux:
74264.68
2024. október 11. péntek Brigitta

Ötéves lánykát vett őrizetbe kétszer egy rendőr

Ötéves lánykát vett őrizetbe egy rendőrfőnök Németországban, ráadásul kétszer: először, mert túl durván játszott a - rendőr - fiával, másodszor pedig mert csúnyát mutatott neki, mármint a rendőrnek.

A kislány Chiemgau városában egy homokozóban fellökte a rendőr fiát. Az apa erre szabályosan őrizetbe vette és haza vitte autón az igencsak megszeppent és síró lánykát.

Pár nappal később azután az utcán ismét összeakadtak, és a lányka nekibátorodva bosszút állt: csúnyát mutatott ujjacskáival a rendőrnek. A férfi erre rendőröket menesztett a lány házához és szüleihez, figyelmeztetve őket, hogy lánykájuknak, ha így folytatja, antiszociális viselkedés miatt meggyűlhet a baja a rendőrséggel.

A rendőrfőnök azonban öngólt lőtt: neki gyűlt meg a baja egy családjogásszal, aki panaszt tett rá a német belügyminisztériumnál - adta hírül az Ananova című brit hírügynökség.

Címlapról ajánljuk

Kijött a sodrából a német kancellár, és magához ragadta a mikrofont

Ritkán látott jelenet zajlott le a német Bundestagban. Friedrich Merz, az ellenzéki konzervatív CDU elnöke azzal vádolta a kormányt, hogy korábbi ígérete ellenére nem szállít fegyvert Izraelnek. Ennek nyomán a kancellár, Olaf Scholz a krónikák szerint olyat tett tett, amire nemigen volt példa több mint három éve tartó hivatali idejében.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×