eur:
388.64
usd:
360.9
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Nem követte a több sztárfocista példáját Fernando Torres

A sztárfocisták általában világra szóló esküvőket és lakodalmakat szerveznek, és sokan még a költségek egy részét is visszahozzák azzal, hogy milliós szerződéseket kötnek a bulvárlapokkal a fényképes beszámoló exkluzív jogáért. A Liverpool spanyol támadója nem követte ezt a szokást.

Fernando Torres titokban vette feleségül gyerekkori szerelmét, Olalla Dominguezt - mindössze a két tanú jelenlétében. A párt egy kis madridi házasságkötő teremben adta össze az anyakönyvvezető.

Torres nyolc éve van együtt a párjával, akit még az előtt feleségül akart venni, hogy megszületik első gyermekük. A 23 éves Olalla most hét hónapos terhes - és egyáltalán nem hasonlít a több híres focista párjára: igyekszik távol maradni a rivaldafénytől és egyetemre jár.

"Fernando nagyon szégyellős és nagyon jó ember. Õ életem szerelme" - nyilatkozta a párjáról korábban.

Akik a "hagyományt" követték:

David és Victoria Beckham

A Manchester United akkori sztárja 1999-ben vette feleségül az énekesnőt a dublini Luttrellstown kastély 560 holdas parkjában. A boldogító igen kimondása után fehér galambokat engedtek szabadon. Az esküvő egymillió fontba került.

Wayne Rooney és Coleen McLoughlin

A Manchester United sztárja az olaszországi Portofinóban vette feleségül gyerekkori szerelmét. Az esküvőn ott voltak a barátok, a rokonok és a csapattársak is - mindez hárommillió fontot kóstált.

Ashley és Cheryl Cole

A pár 2006-ban, Hertfordshire-ben mondta ki a boldogító igent. Csak Cheryl ruhája ötvenezer fontba került - az egész buli pedig összesen kétmillióba.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×