eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Egy jegykiadó lett a BKV szépe

Kihirdették a Miss BKV szépségverseny győzteseit csütörtökön a Budapesti Közlekedési Vállalat (BKV) Zrt. székházában; az első helyezett Bak Erzsébet jegykiadó lett 218 szavazattal.

A múlt ősszel meghirdetett versenyre 12 lány jelentkezett, a második helyezést Fejes Erika menetirányító diszpécser nyerte el 192 szavazattal, a harmadik helyezett pedig Tóth Helga villamosvezető lett 144 szavazattal.

A BKV dolgozók mindennapjainak felpezsdítésére indították a versenyt, s hogy a "vállalat ezer arcából a szebbiket is megmutassa" - mondta Székelyné Pásztor Erzsébet kommunikációs igazgató az ünnepélyes eredményhirdetésen, amely a hölgyeknek is meglepetésként szolgált, hiszen nem tudták, kik a nyertesek.

Kocsis István vezérigazgató csatlakozva az előtte szólóhoz kijelentette: a BKV-nak remélhetőleg csak szép arca van. Kiemelte, a versenyre több mint ezer szavazat érkezett; Szerinte szembe kell nézni azzal, hogy a csinos asszonyok és feleségek nőként is segítik a BKV munkáját, s ezt az utasok is érzékelik.

A jelentkezők képeit megnézheti, ha ide kattint.

Wellness-hétvége jár Miss BKV-nak

A vezérigazgató minden hölgynek virágot és emléklapot adott át, az első helyezett jutalma ezen kívül egy kétszemélyes wellness-hétvége, a másodiké 40 ezer forintos ajándékcsomag, a harmadik helyezetté pedig egy 20 ezer értékű ajándékcsomag lett.

Tóth Helga az MTI kérdésére elmondta: "jó bulinak és kihívásnak" tekintette a versenyt, amelyre BKV-n belüli dolgozók jelentkezhettek fénykép és néhány soros önéletrajz beküldésével. Nem voltak magasságbeli vagy korbeli korlátok, megkötések, bárki jelentkezhetett - tette hozzá.

Elmondása szerint ő egy egyenruhás és egy civil ruhás egészalakos fotót, valamint egy portrét küldött, és "be volt sózva", hogy alakulnak a szavazatok. A képek alatt olvasható kódokra múlt év december 31-ig szavazhattak sms-ben és e-mailen a BKV dolgozók és a hozzátartozók a vállalat újságjában - mondta.

Tóth Helga villamosvezető a 14-es vonalcsoporton dolgozik, elmondása szerint a kíváncsiság vezérelte, hogy részt vegyen a versenyen, de hogy ismét belevágna-e, még nem tudta megmondani.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×