eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Hivatást vált a sztárszínésznő?

Szakácsként próbálja ki magát a hollywoodi színésznő, Gwyneth Paltrow. A 36 éves sztár nem egy étteremben vállalt munkát, hanem azt tervezi: szakácskönyvvel rukkol elő.

A színésznő várhatóan jövőre dobja piacra első szakácskönyvét, amelyben nemcsak a kulináris élvezetekre helyezi a hangsúlyt, hanem arra is, hogy az étkezés egy igazi közösségi élmény. A család tagjai ráadásul nemcsak evés közben, hanem már a főzéskor is együtt lehetnek.

Bár a híresség korábban a makrobiotikus ételekben hitt, mára feladta ez irányú érdeklődését. A távol-keleti szemléletű táplálkozás hívei a jin-jang egyensúlyt próbálják optimálisan tartani a táplálkozással. Ételeik nagy részét gabonából, zöldségekből, azon belül is főleg hüvelyesekből állítják össze, ám az étrend személyre szabott.

Gwyneth Paltrow azonban már túllépett ezen, ételeit inkább családbarátnak nevezi - mondja.

Az amerikai születésű színésznő, a Coldplay frontemberének, Chris Martinnak a felesége már leforgatott egy filmsorozatot egy híres séffel. A színésznő és a szakács, Mario Batali együtt járták be Spanyolországot, hogy bemutassák az ibériai konyhát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×