eur:
388.7
usd:
360.91
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Több pénzt keres az elhunyt sztár, mint amikor élt

A tavaly januárban elhunyt Heath Ledger ausztrál színész csak a múlt évben többet keresett, mint életében, és ezzel harmadik helyen szerepel a már nem élő gazdag sztárok listáján.

Heath Ledger csatlakozott azon elhunyt hírességek elit csoportjához, akik legalább annyit vagy még többet kerestek haláluk után, mint életükben. A Forbes magazin listáján így olyan hírességek társaságába került, mint Elvis Presley, Albert Einstein vagy John Lennon.

A tavaly január 22-én elhunyt Ledger 2008-ben valamivel több mint 30 millió dollárt (több mint 6,5 milliárd forintot) keresett. Ezzel a "teljesítményével" a Forbes-lista harmadik helyén található, és csak Elvis Presley, valamint a Snoopy mesefigura kitalálója, Charles M. Schulz előzi meg.

A szomorú listára felkerült a tavaly szeptemberben tüdőrákban elhunyt Paul Newman is, akinek vagyona 2007-ben 5 millió dollárral (valamivel több mint egymilliárd forinttal) gyarapodott.

Szakértők szerint, ha Ledger posztumusz Oscar-díjat kapna A sötét lovag című Batman-filmben nyújtott alakításáért, akkor az még több pénzt hozna örököseinek, hiszen az elismerés tovább növelné a film bevételeit.

A Forbes tízes listája a leggazdagabb elhunyt hírességekről:

1. Elvis Presley

2. Charles M. Schulz

3. Heath Ledger

4. Albert Einstein

5. Aaron Spelling (amerikai televíziós producer, többek között a Charlie angyalai, vagy a Starsky és Hutch sorozatok fűződnek a nevéhez)

6. Theodor Geisel (amerikai képregényíró)

7. John Lennon

8. Andy Warhol

9. Marily Monroe

10. Steve McQueen

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×