eur:
388.48
usd:
360.77
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

A nők 32 éves korukban érzik magukat a legszebbnek

Egy brit kutatás szerint akkor elégedettek leginkább életükkel és külsejükkel a nők, amikor elérik a 32 éves kort. Az élettapasztalat, a magabiztosság és az elért eredmények is vonzóbbá teszik a gyengébbik nemet.

Egy ásványvizet gyártó brit cég internetes kutatást végzett arról, melyik életszakaszban és miért érzik legjobban magukat a nők. A vizsgálat eredményéből kiderült: az 1500 megkérdezett nő negyven százaléka 32 éves korában érezte magát a legvonzóbbnak.

Sokuk ezt azzal magyarázta, hogy ebben az életkorban olyan magabiztosságot érzett, ami az élettapasztalatból, az aktív szerelmi életből, valamint az ételek és italok élvezetéből fakadt.

Dr. Sandra Wheatley pszichológus szerint a kutatás eredménye bizonyítja, hogy a nők nemcsak a fiatalos külsőt, hanem az életben elért eredményeket is számításba veszik. "Ez annak a jele, hogy nemcsak a felszín a lényeg, hanem az is, hogy kik vagyunk és mire vagyunk képesek" - véli a szakértő.

"A szépség összefüggésben van a magabiztossággal és az élettapasztalattal. A nő 32 éves korában már sok mindenen átment, nagyobb az élettapasztalata és többet ért el, mint 22 éves korában" - tette hozzá a pszichológus, aki szerint a nő legnagyobb ellensége a nő: tüzetesen vizsgálgatják egymás súlyát, ráncait, külsejét, a kutatás azonban bebizonyította, hogy a fizikai szépség nemcsak a felszínen jelenik meg.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Egyetlen találkozó elég volt, hogy meginduljanak az amerikai fegyverek Ukrajnába? – Váratlan fordulat állhat a háttérben

Egyetlen találkozó elég volt, hogy meginduljanak az amerikai fegyverek Ukrajnába? – Váratlan fordulat állhat a háttérben

Több hónapig tartó késlekedés után Mike Johnson amerikai házelnök végül benyújtotta az ukrajnai katonai támogatásról szóló törvényjavaslatot, amit a Képviselőház el is fogadott. A hosszas huzavona mögött az állhatott, hogy Donald Trump és a hozzá hű republikánusok meg akarták állítani az Ukrajnának nyújtott amerikai segélyeket. De vajon miért és hogyan történt meg a fordulat az ügyben? Talán a Trump Towerbe látogató Andrzej Duda lengyel államfő győzte meg a volt amerikai elnököt Ukrajna támogatásának szükségességéről?

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×