eur:
400.07
usd:
368.12
bux:
74228.2
2024. október 19. szombat Nándor

Már attól tüsszentőrohamot kap, hogy ránéz a borosüvegre

Egy angol kamaszlánynak különlegesen ritka allergiája fejlődött ki: tüsszentőrohamot kap a bortól.

Leah Miller bár szereti a bort, mégsem ihat, mert allergiás rohamot vált ki nála: megállás nélkül tüsszög tőle, már akkor is, ha csak meglátja az üveget.

A 19 éves portsmouthi egyetemista bevallása szerint a borallergia tönkreteszi társas életét. "Nagyon kínos, főleg akkor, ha fiúk is vannak a társaságban, mert nem tudnak velem beszélni" - mondta a lány.

Leah tüsszentései nem halkak is visszafogottak, hanem hangosak, így azokat mindenki hallja.

A lány szerint régebben semmi baja nem volt a bortól, aztán egyszer csak elkezdett fájni tőle a háta, majd jöttek a tüsszentőrohamok.

A borallergia tünetei sokfélék lehetnek, például migrén vagy légzési nehézségek.

Címlapról ajánljuk
Molnár Tamás az olaszok eltiltásáról: az olimpiai eszme megsértése nem maradhat következmények nélkül

Molnár Tamás az olaszok eltiltásáról: az olimpiai eszme megsértése nem maradhat következmények nélkül

A játékvezető rossz ítélete döntően befolyásolta az olasz–magyar olimpiai negyeddöntő alakulását, de feszült légkörben óriási nyomás nehezedett rá – mondta az InfoRádióban a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség vízilabda-bizottságának vezetője. A háromszoros olimpiai bajnok szerint az olaszok túlzottan is provokatívak voltak a következő párizsi meccsükön, és véleménynyilvánításra, tiltakozásra használták fel az olimpiai eszmét, ami nem tolerálható.

Elemzők: Benjamin Netanjahunak most lehetősége lenne a háború leállítására

Sokak szerint a zsidó állam számára ezt most olyan pillanat, mint amikor amerikai kommandósok likvidálták Oszama bin Ladent. „Kedveseim, a háború nem ért véget” – üzente a világnak Netanjahu, és elmondta, mi most a célja.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Hamarosan a fronton Kim Dzsongun katonái, Putyin megfenyegette Ukrajnát – Háborús híreink szombaton

Hamarosan a fronton Kim Dzsongun katonái, Putyin megfenyegette Ukrajnát – Háborús híreink szombaton

Észak-Korea 1500 különleges alakulat katonáját szállította Oroszország távol-keleti részébe, akiket a helyi katonai bázisokon képeznek ki, és valószínűleg bevetik őket az ukrajnai háborúban – közölte pénteken a dél-koreai titkosszolgálat. Oroszország nem fogja hagyni, hogy Ukrajna nukleáris fegyvert hozzon létre – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök. Ukrajna nem gondolkodik atomfegyver fejlesztésén, és a legutóbbi jelentésekben a kérdés kapcsán inkorrekt módon értelmezték Volodimir Zelenszkij ukrán elnök kijelentését – közölte az ukrán elnöki hivatal vezetője.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×