eur:
389.52
usd:
361.58
bux:
68420.93
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Két évig harcolt egy kukáért

Két és fél év küzdelem után végre már nem egy, hanem két kuka áll Roger Houlker egykori amatőr rögbijátékos családjának háza előtt. Az illetékesek tíz hónapig meg sem hallgatták kérését, pedig fizetett is volna a pluszszolgáltatásért.

A kis faluban, a Congletonhoz közeli Swettenhamben élő Houlker először 2006-ban fol, azonban tíz hónapig meg se hallgatta a tanács.

Az 56 éves férfi azért rendelt mégegy kukát a háza elé az újra nem hasznosítható hulladéknak, mert úgy találta, az egy darab 240 literes kuka nem elégséges családja számára.

Az önkormányzat elutasította kérelmét, habár ő még azt is fölajánlotta, hogy fizet a kukáért. A megyei önkormányzat állampolgári jogok érvényesüléséért felelős biztosa viszont új eljárásra utasította a tanácsot.

Anne Seex ráadásul 250 font bírságot is kiszabott Congleton Borough település önkormányzatára mindazért a nehézségért, amit okoztak neki, és kérte, vizsgálják felül nézeteiket.

Az illetékes minisztérium egyik tisztviselője úgy nyilatkozott, nehéz elhinni, miért utasították el a férfi kérelmét, főleg, hogy még fizetett is volna a második kukáért.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×