eur:
389.69
usd:
363.58
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Carla Bruni: "Inkább vagyok Jackie Kennedy, mint Madame de Gaulle"

A francia first lady örül annak, hogy a néhai amerikai elnök, John Kennedy feleségéhez hasonlítják. Carla Bruni egy lapinterjúban azt is elárulta: férjével, Nicolas Sarkozyvel szeretnének gyereket.

Az egykori modell, ma már a francia államfő felesége, Carla Bruni a Vanity Fair amerikai magazinnak adott interjújában elmondta: örül annak, hogy ahhoz a Jackie Kennedyhez hasonlítják, aki bájt és eleganciát vitt a Fehér Házba férjével, John F. Kennedyvel az oldalán.

"Fiatal és modern volt, így sokkal jobban hasonlítok rá, mint például Charles de Gaulle feleségére, aki férje mögött egy sokkal klasszikusabb francia nő volt" - mondta Bruni, aki februárban kötött házasságot Nicolas Sarkozy francia elnökkel.

A francia first lady, akinek nemrég jelent meg legújabb zenei albuma, bevallotta: szeretne gyereket Sarkozytől, és próbálkoznak is, azt viszont tagadta, hogy orvosi kezelésen is részt vett a terhesség érdekében.

"Ha teherbe esek, én leszek a legboldogabb ember a világon, de ha nem, akkor nem fogom kísérteni az ördögöt. Nem baj, ha az élet nem ad nekem egy második gyereket, mert már így is nagyon sok mindent kaptam" - mondta Bruni, akinek előző kapcsolatából már született egy 7 éves kisfia.

A francia first lady elárulta azt is, hogy még tartja a kapcsolatot eddigi kedveseivel, köztük Mick Jaggerrel, akivel legutóbb néhány hete beszélt telefonon.

Arra a kérdésre, hogy férje miként reagált meztelen képeire, Carla Bruni azt mondta: az egyik annyira megtetszett neki, hogy kért belőle egy példányt.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×