eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Minimálbérből él a nőcsábász futballsztár barátnője

Cristiano Ronaldo barátnőjéről kiderült, hogy a szüleivel él, katolikus neveltesében részesült, és befuccsolt a modellkarrierje, ezért részmunkaidőben dolgozik egy szanatóriumban minimálbérért.

Nereida Gallardo hivatalosan január óta Cristiano Ronaldo barátnője, és mivel a focista a közeljövőben írja alá a Manchester Uniteddal új szerződősét (aminek köszönhetően heti 150 ezer fontot, vagyis közel 5 millió forintot tehet zsebre), már biztosan nem lesznek anyagi gondjai.

Pedig lehetnének, ugyanis a 24 éves mallorcai szépség egy helyi szanatóriumban vállalt részidős munkát, ami után a spanyol minimálbérnél valamivel magasabb összeget kap fizetésként.

Eredetileg modell szeretett volna lenni, de csak kisebb megbízásai voltak. Néhány évvel ezelőtt egy olívaolaj reklámjában szerepelt, de jelenleg egy mallorcai modellügynökségnek sincs meg a portfoliója.

A katolikus neveltetésben részesült hölgy édesanyjával és nevelőapjával él, és egy visszafogott Ford típusú kocsit vezet.

Unalmasnak tűnik Ronaldo választottjának élete, pedig közel sem az: Nereida piercinget és tetoválást visel, motorozik és bulizik. Éppen ezért nem véletlen, hogy a sportsztárral egy helyi klubban találkozott januárban.

Bár a 23 éves futballista nagy nőcsábász hírében áll, jelenlegi kapcsolata komolynak tűnik: Nereida már szüleinek is bemutatta. Egy helyi lakos szerint egy pizzériában ültek össze a családdal, ahol nyugodtnak és boldognak látszottak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×