eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Fölösleges az edzés: itt a fogyasztó alsónadrág

Férfi alsónadrágot mutatott be egy japán cég, amelynek segítségével viselője különösebb erőfeszítés nélkül megszabadulhat pocakjától.

A Wacoal cég már 7,2 millió darabot adott el Japánban a legutóbbi három évben a szebbik nem részére készült változatból.

A találmány egy felmérés eredményére alapul, amely szerint a városban lakó, 30 és 40 év közötti férfiak 95 százalékának legnagyobb gondja a pocakosodástól való félelem. Ugyanakkor csak a városi dolgozók 47 százaléka hajlandó valamit tenni alakja megőrzése érdekében.

A Walcoal úgy véli, hogy megtalálta a megoldást egy olyan alsónadrág képében, amely gyaloglás közben fogyasztja a pocakot.

A combra és a fenék alsó részére simuló alsóneműnek köszönhetően a termet járás közben kiegyenesedik, és munkára készteti a hasizmokat, így a has lapos
"Ez egy teljesen új elgondolás, elegendő csupán az alsóneműt viselni és a járásból máris testedzés lesz" - mondta Cukamoto Josikata, a Wacoal elnöke.

Japán a viszonylag egészséges táplálkozási szokásai ellenére sem mentes az elhízástól. Hivatalos adatok szerint a 127 millió japán közül mintegy 20 millióan szenvednek anyagcserezavartól, amely a has körül kialakuló zsírrétegben nyilvánul meg.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 17:23
×
×
×
×