INFORÁDIÓ 

2018. március 24. szombat
Gábor, Karina

Fölösleges az edzés: itt a fogyasztó alsónadrág

InfoRádió / MTI
Férfi alsónadrágot mutatott be egy japán cég, amelynek segítségével viselője különösebb erőfeszítés nélkül megszabadulhat pocakjától.

A Wacoal cég már 7,2 millió darabot adott el Japánban a legutóbbi három évben a szebbik nem részére készült változatból.

A találmány egy felmérés eredményére alapul, amely szerint a városban lakó, 30 és 40 év közötti férfiak 95 százalékának legnagyobb gondja a pocakosodástól való félelem. Ugyanakkor csak a városi dolgozók 47 százaléka hajlandó valamit tenni alakja megőrzése érdekében.

A Walcoal úgy véli, hogy megtalálta a megoldást egy olyan alsónadrág képében, amely gyaloglás közben fogyasztja a pocakot.

A combra és a fenék alsó részére simuló alsóneműnek köszönhetően a termet járás közben kiegyenesedik, és munkára készteti a hasizmokat, így a has lapos
"Ez egy teljesen új elgondolás, elegendő csupán az alsóneműt viselni és a járásból máris testedzés lesz" - mondta Cukamoto Josikata, a Wacoal elnöke.

Japán a viszonylag egészséges táplálkozási szokásai ellenére sem mentes az elhízástól. Hivatalos adatok szerint a 127 millió japán közül mintegy 20 millióan szenvednek anyagcserezavartól, amely a has körül kialakuló zsírrétegben nyilvánul meg.

A címlapról ajánljuk