INFORÁDIÓ 
2020. január 20. hétfő
Fábián, Sebestyén

spanyolország

2020.01.14. 16:40

Nyugdíjemeléssel nyitott az új spanyol kormány

Első intézkedéseként 0,9 százalékos nyugdíjemelésről döntött az újonnan megalakult baloldali spanyol koalíciós kormány - jelentette be Pedro Sánchez miniszterelnök.
2019.12.27. 21:10

Új fejlemények a bundabotrányban

A spanyol rendőrség 14 személyt vett őrizetbe fogadási csalás miatt annak a közös akciónak a keretében, amelyben az olasz hatóságok és az Európai Unió bűnüldöző szervezete, az EUROPOL emberei is közreműködtek.
2019.11.12. 15:00

Szakértő: az első kérdés, hogy ki legyen a spanyol kormányfő

Főleg a jobboldali pártok megerősödését hozta a vasárnapi spanyol parlamenti választás - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Külügyi és Külgazdasági Intézet kutatási igazgatóhelyettese. Nagy Sándor Gyula arról is beszélt, hogy az elmúlt időszakban az elszakadáspárti mozgalmak vezetése miatt a katalán politikusoknak nem jut idejük a régió irányítására.
2019.11.11. 15:34

Szakértő: vagy befogja a kispártokat a baloldal, vagy nagykoalíció jön

Négy év alatt negyedszer tartottak parlamenti választásokat Spanyolországban; győzött, de elveszítette korábbi abszolút többségét a Spanyol Szocialista Munkáspárt. A helyzetet Nagy Sándor Gyula, a Külügyi és Külgazdasági Intézet kutatási igazgatóhelyettese elemezte az InfoRádióban.
2019.10.18. 15:48

Részben leállt az élet Katalóniában - galéria és helyszíni tudósítás

Általános sztrájk zajlik pénteken Katalóniában, tiltakozásként a katalán függetlenségi vezetőkre kiszabott börtönbüntetése ellen. A megmozduláshoz délig a katalán kormány adatai szerint a munkavállalók kevesebb mint 50 százaléka csatlakozott. Az InfoRádió munkatársa Barcelonából jelentkezett.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018