INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 9. vasárnap
Emőd

katasztrófa

2020.08.04. 20:58

Elégedetlenek a hejcei tragédia áldozatainak hozzátartozói

Az AN-24 Hejce nevű polgári társulás a rendelkezésére álló bizonyítékok és információk, valamint a nyomozati akta nyilvánosságra hozása után is azt állítja, hogy nem a pilóták mulasztása okozta a 2006-os hejcei légi katasztrófát, vagyis a legénység szerintük ártatlan. Az áldozatok hozzátartozóinak célja továbbra is az, hogy kieszközöljenek egy újabb, független vizsgálatot, amelybe a repülőgépgyártót is bevonnák.
2020.04.17. 06:14

Meglepő adatok a légi közlekedés világából

Bár a kiugróan biztonságos 2017-es évhez képest több volt a halálos áldozat, összességében 2019-ben is folytatódott az évek óta tartó pozitív trend a polgári repülés világában.
2020.01.28. 20:11

Egymást érik a katasztrófák Ausztráliában

Az esők csak átmeneti könnyebbséget jelentettek Ausztráliának: egyes szövetségi államaiban villámárvizeket okoznak, máshol pedig még mindig hiányoznak, mivel újabb hőmérsékleti rekordokat várnak a meteorológusok, fokozódik a tűzveszély is.
2020.01.13. 19:39

Már a vallási vezetés ellen tüntetnek Iránban

Az amerikai-iráni konfliktus kiterjedésétől ugyan nem tart, de az iráni belpolitika kiéleződésétől már igen a Nemzeti Közszolgálati Egyetem címzetes egyetemi tanára. A közel-keleti országban ugyanis az ukrán utasszállító lelövése miatt két napja tüntetnek a kormány, sőt a vallási vezetés ellen, a megmozdulások Teheránon kívül már több városra is kiterjedtek. Egyes közösségi médiában közzétett felvételek szerint a hatóságok éles lőszert is bevetettek a tömegoszlatásnál, a hatóságok viszont visszautasítják a vádakat.
2019.12.30. 14:24

Már menekülni is késő - figyelmeztették a lakosságot néhány ausztrál településen

Azonnal húzódjanak a házaik menedékébe, vagy védett helyre - figyelmeztették a lakosságot Ausztrália Viktória államának több városában is a hatóságok a folyamatosan tomboló és terjedő bozóttüzek miatt. Hétfő éjfélig nem is várható enyhülés a viharokkal tarkított rekordforróságban, ami újabb tüzek fellobbanását okozta. 80 ezer ember van veszélyben.
2019.12.08. 09:42

Tűz egy indiai piacon, rengeteg halott

Negyvenháromra emelkedett egy újdelhi piacon vasárnapra virradóra kitört tűz halálos áldozatainak száma - jelentették be indiai hatósági források.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018