INFORÁDIÓ 
2020. október 1. csütörtök
Malvin

karácsony gergely

2020.09.30. 12:57

Városliget: Karácsony Gergely reagált a kormányrendeletre

A kormány újranyitja a "Városliget-csatát", megpróbálja felülírni a budapesti választói akaratot és a miniszterelnök adott szavát - reagált Karácsony Gergely főpolgármester a Facebook-oldalán a Városligetre vonatkozó, kedd este megjelent kormányrendeletre.
2020.09.27. 19:09

Új Airbnb-szabályozáson dolgoznak a kerületek

Komplex jogszabály-tervezeten dolgoznak a fővárosi kerületek a rövid távú lakáskiadás szigorítására – mondta az InfoRádiónak Erzsébetváros polgármestere. Niedermüller Péter szerint a júliusi jogszabálymódosítás után az önkormányzatoknak jelenleg csak a kiadás időbeli korlátozására van lehetősége, ám inkább helyhatósági engedélyezésre és például a feketézők elleni fellépésre lenne szükség.
2020.09.17. 18:46

Nagy fejlesztés az M3-ason

Elkészült az M3-as autópálya fővárosi kivezetőjénél a zajvédő fal eddig hiányzó, több mint egy kilométeres, a XV. kerületi Wesselényi utca és a Szentmihályi út közötti szakasza.
2020.09.10. 16:42

Orbán Viktor válaszolt Karácsony Gergely levelére

A dolgok mostani állása szerint az operatív törzs nem látja szükségét annak, hogy Budapesten külön, speciális, az országos szabályoktól eltérő és annál szigorúbb intézkedéseket léptessen életbe - írta Orbán Viktor miniszterelnök a főpolgármesternek címzett csütörtöki válaszlevelében.
2020.09.09. 13:10

Rendkívüli fővárosi közgyűlést hívna össze a Fidesz-KDNP

A Fidesz-KDNP fővárosi frakciója azt indítványozza, hogy a főváros a meglévő pénzéből különítsen el 50 milliárd forintot a koronavírus-járvány által leginkább sújtott budapesti gazdasági szereplők megsegítésére - közölte a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője.
2020.09.09. 12:31

Tarlós István: ilyet nekem ne mondjon Karácsony Gergely

A korábbi főpolgármester nem érzi korrektnek, hogy utódja mondja azt neki Lánchíd-ügyben, hogy "kilenc évig nem történt semmi". Tarlós István egy interjúban beszélt a Momentumról, a kerékpársávokról és a 2022-es választásokra is jósolt.
2020.09.07. 19:19

Megszelídítették a „halálzebrákat” a Budaörsi úton

Két eddig rendkívül veszélyes, a sajtóban „halálzebraként” emlegetett gyalogátkelőhely vált biztonságosabbá a Budaörsi úton azáltal, hogy a Bajmóci és a Nagyszőlős utcai kereszteződésben nyomógombos, a látássérülteket hangjelzéssel segítő jelzőlámpát telepített a Budapest Közút.
2020.09.03. 18:02

Ismét látogatási tilalom van a fővárosi idősotthonokban

A főpolgármester számolt be az intézkedésekről. Úgy vélte továbbá, hogy minél több koronavírustesztet kellene elvégezni Magyarországon, és a kormánynak át kellene gondolnia az ingyenes teszteléssel kapcsolatos eljárást.
2020.08.31. 19:58

Wintermantel Zsolt: folytatódik a néhány hónapja kezdődött "emberkísérlet"

Hatalmas káoszra készüljenek kedden a Budapesten közlekedők - mondta Wintermantel Zsolt, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) igazgatóságának Fidesz által delegált tagja, a tanévkezdésre utalva és Karácsony Gergely főpolgármesternek a nagykörút új forgalmi rendjéről szóló bejelentésére reagálva.
2020.08.28. 08:40

Fürjes Balázs: fejezzék be az autósüldözést

Autóval közlekedni egy nagyvárosban nem deviancia és nem bűn - írta a főpolgármesternek Fürjes Balázs államtitkár, aki azt várja Karácsony Gergelytől, hogy megszünteti az iskolakezdésre a fővárosi sávlezárásokat.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018