INFORÁDIÓ 
2020. április 7. kedd
Herman

karácsony gergely

2020.04.02. 18:12

Hétfőtől áll vissza a tanszüneti menetrend Budapesten

Április 6-tól újra a tanszüneti menetrend szerint indulnak a közösségi közlekedési járatok Budapesten. Előzőleg rendkívüli tömegközlekedési menetrend bevezetését javasolta a Vitézy Dávid, a Budapest Fejlesztési Központ vezérigazgatója.
2020.04.02. 11:45

Elnézést kért Karácsony Gergely az elhibázott BKK-menetrendért

Hiába volt járatsűrítés csütörtökön a BKK több vonalán, Karácsony Gergely elégedetlen, és változtatást ígér. Wintermantel Zsolt a BKK igazgatóságának összehívását kezdeményezte, míg Fürjes Balázs Vitézy Dávidtól kért azonnal intézkedési tervet.
2020.03.25. 13:01

Rudolf Péter: ezek most nem lehetnek az öröm pillanatai

"Örülni majd csak akkor lesz okom, okunk, ha újra felmegy a függöny, ha teltházak előtt tudunk megharcolni szereppel, önmagunkkal. Ha újra béke lesz bennünk és a világban" - fogalmazott Rudolf Péter, a Vígszínház új igazgatója közleményében.
2020.03.24. 15:00

Veszélyhelyzeti üzemmódban a fővárosi közgyűlés

Veszélyhelyzet idején - törvényi rendelkezés értelmében - a Fővárosi Közgyűlés feladat- és hatáskörét a főpolgármester gyakorolja, Karácsony Gergely a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzetre tekintettel a testület rendes márciusi ülését nem hívta össze.
2020.03.23. 19:49

Megérkezett a főváros első védőfelszerelés szállítmánya

A fővárosi önkormányzat körülbelül 35 ezer védőmaszkot oszt szét a szociális ágazatban dolgozóknak és ingyenessé teszi a parkolást a fővárosi kórházak dolgozóinak - jelentette be a főpolgármester hétfőn a Facebook-oldalán.
2020.03.20. 20:10

Új, budapesti koronavírus-ügyi információs oldal indult

Legalább egymillió, részecskeszűrővel ellátott - FFP2-es - szájmaszkra lenne szüksége Budapestnek az elkövetkezendő időszakban a koronavírus-járvány miatt - közölte Karácsony Gergely főpolgármester pénteken online sajtótájékoztatóján.
2020.03.18. 18:07

Újabb lépéseket jelentett be Karácsony Gergely

Budapesten bővítik a hajléktalanszállókat és felkészülnek arra is, ha a koronavírus-járvány miatt karantént kell kialakítani hajléktalan embereknek - közölte Karácsony Gergely főpolgármester a Facebook-oldalán közvetített sajtótájékoztatóján.
2020.03.12. 14:43

Koronavírus: közlekedési bejelentéseket tett Karácsony Gergely

Karácsony Gergely főpolgármester, valamint Gy. Németh Erzsébet és Tüttő Kata főpolgármester-helyettes csütörtök délutánra sajtótájékoztatót hirdetett meg a koronavírussal kapcsolatos fővárosi intézkedésekről. Számos intézményt bezárnak.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018