INFORÁDIÓ 
2019. szeptember 23. hétfő
Tekla

karácsony gergely

2019.09.17. 12:51

Vizsgálat a budapesti patkánymentesítés ügyében

Szeneczey Balázs főpolgármester-helyettes azt mondta, meg kell hallgatni Karácsony Gergelyt is, aki tagja a közbeszerzési bizottságnak, és "aki az RNBH nyertességére szavazott fenntartás nélkül a Bábolna Bio Kft. ellenében".
2019.09.12. 15:54

Tarlós István lezárta a vitát

Szerdán még megvalósulni látszott a főpolgármester-jelölti vita, most Tarlós István levélben fejette ki ellentétes véleményét az ügyben.
2019.09.10. 19:40

Tarlós István részt vehet egy főpolgármester-jelölti vitában

Miután úgy hírlik, hogy az Emmi által ismét a kormány elé kerülhet a nagy budapesti aluljárók lezárásának ötlete, a főpolgármestert és az ellenzéki főpolgármester-jelöltet is megkérdezték a tervről. Mint kiderült, Tarlós István és Karácsony Gergely hasonló állásponton van a kérdésben.
2019.09.08. 13:45

Karácsony Gergely: stadionépítés helyett az egészségügyet kellene fejleszteni

Stadionépítés helyett az egészségügyi ellátást fejlesztő beruházásokra lenne szükség Budapesten - mondta Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt vasárnap Budapesten. A politikus közölte: az önkormányzati választás kampányában aláírásokat gyűjtenek a stadionépítési láz megállítására.
2019.09.03. 20:26

Íme az eddig ismeretlen jelöltek, egy volt újságíró, egy postás és egy villanyszerelő

Nyolcan szeretnének főpolgármesterek lenni október 14-én Budapesten. A kormánypárti Tarlós István, az ellenzéki Karácsony Gergely, a munkáspárti Thürmer Gyula, valamint a függetlenként induló Puzsér Róbert és Berki Krisztián mellett ringbe szállna három ismeretlen versenyző is: egy volt újságíró, egy villanyszerelő és egy postás.
2019.09.03. 14:10

Századvég: az ellenzéki szavazók zöme sem hisz az ellenzéki győzelemben

A közelgő önkormányzati választások kapcsán a Századvég megvizsgálta, hogy a budapestiek hogyan vélekednek Tarlós Istvánról és az ellenzéki főpolgármester-aspiránsokról. A kutatás kitért arra is, hogy a választók hogyan látják az egyes jelöltek esélyeit az októberi választáson, valamint hogyan értékelik Tarlós István és Karácsony Gergely politikai kvalitásait.
2019.08.24. 15:05

Elemzők: most nehezebb az ellenzéki összefogás, mint korábban

A Fidesz–KDNP a 2014-es eredményeit nehezen tudja felülmúlni, az ellenzéknek viszont a kormányváltó hangulat erősítése lehet a célja – véli a Méltányosság Politikaelemző Központ munkatársa, aki szoros főpolgármesteri párharcra számít. A Nézőpont Csoport elemzője szerint az ellenzéknek nehézséget jelent, hogy nem tudnak hiteles üzenetet felmutatni a választóknak. Boros Bánk Levente politológus úgy véli, Karácsony Gergely sem tudja megszorítani Tarlós István főpolgármestert, akinek a kormánypártoknál is nagyobb a támogatottsága.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018