INFORÁDIÓ 
2020. július 7. kedd
Apollónia

inforádió

2020.06.19. 20:17

Varga Judit: az európai döntéshozókat felkészületlenül érte a járvány

Az igazságügyi miniszter az Inforádió Aréna című műsorában beszélt a feltételes szabadlábra bocsátás felülvizsgálatáról, a börtönkártérítésről és arról is, hogy a civil szervezetek külföldi finanszírozásáról szóló magyar törvény átalakításáról a kormány egyeztet majd Brüsszellel.
2020.06.18. 18:17

Matovic-portré, zöldkötvények és drogfüggők - hetilapszemle

A Mandiner az új szlovák kormányfőről közöl összeállítást, míg a Figyelő a zöldkötvények jövőbeli kilátásait latolgatja. A HVG a járvány okozta bezártság és az utcai incidensek közötti lehetséges kapcsolatról közölt interjút a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézet munkatársával.
2020.06.05. 19:04

Hétvégi műsorok az InfoRádióban - Arénák

A hétvégén az InfoRádió műsorában hallható lesz mások mellett Ablonczy Balázs, Jelasity Radován, Jakab Ferenc, Gál Pál Zoltán, Ficzere Andrea, Tari Annamária, Várhelyi Olivér, Pallai Péter és Sárközi Mátyás.
2020.05.30. 18:30

Hétvégi műsorok az InfoRádióban - Arénák

A hétvégén az InfoRádió műsorában hallható lesz mások mellett Csató Gábor, Várhelyi Olivér, Csányi Sándor, Vajda Attila, Jelasity Radován, Romsics Ignác, Bagdy Emőke, Pál Ferenc, Juhász Árpád.
2020.05.15. 22:10

Hétvégi műsorok az InfoRádióban - Arénák

A hétvégén az InfoRádió műsorában hallható lesz mások mellett Csányi Sándor, Vinkó József, Várhelyi Olivér, Csató Gábor, Tari Annamária, Demeter Szilárd és Bagdy Emőke.
2020.05.07. 19:23

Aszálykár, rendkívüli állapot, amerikai elnökválasztás - hetilapszemle

A Figyelő arról ír, hogy a mezőgazdasági tárca tartósan vízhiányos időszak kihirdetését kezdeményezte a Belügyminisztériumnál. A Mandiner cikke szerint ismét erőre kaptak a rendkívüli állapotot mint jogi intézményt övező ideológiai-politikaelméleti viták. A HVG Joe Biden, az amerikai Demokrata Párt várható elnökjelöltjének szexuális zaklatási botrányával foglalkozik.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018