eur:
389.48
usd:
365.92
bux:
55376.1
2023. szeptember 23. szombat Tekla

Címke: donald tusk (123 cikk)

Az alsóházon múlik a MOL lengyelországi üzlete
2022. május 4. 18:24
Az alsóházon múlik a MOL lengyelországi üzlete
Meghiúsulhat a MOL lengyelországi benzinkút-vásárlási üzlete, legalábbis egy mostani, nem végleges politikai döntés miatt. A lengyel szenátus ugyanis az orosz-ukrán háborúban elfoglalt magyar kormányzati magatartás miatt érvénytelenítené a korábbi megállapodást. A magyar olajipari társaság szerint Lengyelországban regionális gazdasági és politikai érdekek állnak a jelenlegi szenátusi döntés mögött, amelyek nem tükrözik a valóságot.
Deutsch Tamás: semmiképp sem szeretnék Donald Tusk barátja lenni
2020. június 4. 19:07
Deutsch Tamás: semmiképp sem szeretnék Donald Tusk barátja lenni
Politikai bűnt követ el az Európai Néppárt elnöke azzal, hogy lengyel belpolitikai céljainak rendeli alá elnöki tevékenységét – mondta az InfoRádiónak Deutsch Tamás, a Fidesz–KDNP európai parlamenti delegációjának vezetője, azután, hogy Donald Tusk szélnek eresztette azokat a tárgyalókat – más szóval „bölcseket” –, akik a Fidesz–KDNP tavaly tavasszal felfüggesztett tagságáról fogalmaztak volna meg ajánlásokat a párt jövőjét illetően.
Donald Tusk is beszélt a Fidesz néppárti tagságáról
2020. február 3. 19:45
Donald Tusk is beszélt a Fidesz néppárti tagságáról
Határozatlan ideig felfüggesztve marad a Fidesz tagsága az Európai Néppártban (EPP), mivel nincs elmozdulás, látható változás, elégséges előrelépés a Fidesz politikájában arra vonatkozóan, hogy meg akarna felelni az olyan demokratikus normáknak, mint a jogállamisági elvek vagy a véleménynyilvánítási szabadság tiszteletben tartása - jelentette ki Donald Tusk, a pártcsalád elnöke Brüsszelben hétfőn.
×
×
×