INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 13. csütörtök
Ipoly

autó

2020.08.07. 09:04

Visszatértek a nagycsaládos érdeklődők az autókereskedésekbe

Több mint 15 ezer nagycsaládos kapott eddig állami támogatást új autó vásárlásához. Az állam a program tavalyi indulása óta eltelt bő egy év alatt összesen 35 milliárd forint támogatást nyújtott a három- vagy többgyermekes családoknak e járművek beszerzéséhez - mondta az InfoRádiónak a Magyar Lízingszövetség elnökségi tagja, Thomka Ferenc.
2020.08.03. 19:37

Tragédia Békésben

Meghalt egy személyautó vezetője, aki járművével letért az útról és fának ütközött Gyomaendrőd és Körösladány között - közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.
2020.07.29. 19:22

Viszlát, autók a Belső-Ferencvárosban? Íme a tapasztalatok

A főváros több kerületében, összesen tizenöt helyszínen kezdődnek közlekedésbiztonsági és forgalomcsillapítási mintaprojektek. Belső-Ferencvárosban két helyen is tesztelik az autók kizárását. Az eddigi tapasztalatok pozitívak, így nemcsak a Bakáts térnél, de a Ráday utcán is megszűnhet az autós forgalom – közölte a IX. kerületi alpolgármester.
2020.07.29. 10:21

Biztató jelek az autópiacon

Egyre több új autót adnak el Magyarországon, miután a koronavírus-járvány enyhült Magyarországon, az értékesítések élénküléséhez a kormány intézkedései is hozzájárulnak - mondta Gablini Gábor, a Gépjármű Márkakereskedők Országos Szövetségének (Gémosz) elnöke.
2020.07.28. 13:54

Köröket vert a magyar piac az uniós riválisaira

2020 első félévében nagyjából 25 százalékkal kevesebb új autót adtak el Magyarországon, mint az előző év hasonló időszakában. A csökkenés ellenére ez az adat a legkedvezőbbnek számít a kelet-közép-európai régióban, a környező országokban ugyanis a visszaesés 30 százalék feletti, sőt egyes országokban az 50 százalékot is megközelítheti – hívta fel a figyelmet az adatokat összegző Jóautók.hu vezérigazgatója.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018