eur:
396.52
usd:
371.09
bux:
71013.43
2024. június 26. szerda János, Pál
Concept de la prison et de la privation de liberté avec la lumière du jour qui éclaire l’intérieur d’une cellule au travers des barreaux de la fenêtre.
Nyitókép: Pict Rider/Getty Images

Kényszergyógykezelést kap a brutális miskolci gyilkos

Hat hónapra elrendelte a Miskolci Járásbíróság annak a férfinak az előzetes kényszergyógykezelését, aki a gyanú szerint megölte egy ismerősét hétfőn egy miskolci áruház parkolójában: kalapáccsal támadt rá, majd elgázolta.

A Miskolci Törvényszék azt közölte, hogy a férfi ellen emberölés bűntette miatt indult eljárás.

A nyomozás adatai szerint a 36 éves gyanúsított a parkolóban hétfő délelőtt összeszólalkozott 76 éves ismerősével, majd egy kalapáccsal többször fejen ütötte őt. Ezt követően beszállt az autójába, és többször nekihajtott a bántalmazástól kábult másik férfinak, aki ennek következtében két jármű közé szorult.

A sértett olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A bíróság azzal indokolta a gyanúsított 6 hónapos előzetes kényszergyógykezelésének elrendelését: az ügyben beszerezett pszichiátriai szakvélemény alapján megalapozottan feltételezhető, hogy a férfi szabadlábra kerülése esetén újabb, személy elleni erőszakos cselekményt követne el. A bíróság végzése végleges.

Címlapról ajánljuk
Már a negyeddöntőben egymást mészárolják a legnagyobb esélyesek
Horrorág az Eb-n

Már a negyeddöntőben egymást mészárolják a legnagyobb esélyesek

Ha nem az Európa-bajnokságon eddig látott teljesítményből, hanem az előzetes várakozásokból, sőt a keretek erősségéből, piaci értékéből indulunk ki, elképesztő erőkülönbség mutatkozik az úgynevezett felső és alsó ág között az egyenes kieséses szakasz kezdete előtt.

Elemzők az Arénában: a Tisza Párt megjelenésével izgalmas másfél év jön a politikában

Az európai parlamenti választás belpolitikai tanulságairól, a Magyar Péter-jelenség okairól és következményeiről és a főpolgármester-választás politikai utórezgéseiről is beszélt Böcskei Balázs, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója és Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet igazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×