eur:
396.76
usd:
370.87
bux:
70911.39
2024. június 26. szerda János, Pál
Nyitókép: Pixabay

Öt éve bujkált a több mint 7 éves börtönbüntetése elől, most elfogták - videó

A fülön csípett férfit kábítószer-kereskedelem és sikkasztás miatt ítélték el, de végül nem kezdte meg a büntetése letöltését.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály nyomozói nem adták fel annak a férfinak a keresését, aki ellen a Fővárosi Törvényszék még 2019 februárjában adott ki két elfogatóparancsot kábítószer-kereskedelem és sikkasztás bűncselekmény elkövetése miatt - írja közleményében a rendőrség.

Az 57 éves P. Istvánra két ügyéből adódóan összesen 7 év 4 hónap szabadságvesztés várt kábítószer-kereskedelem és sikkasztás bűncselekmény miatt, a férfi azonban a büntetés letöltését nem kezdte meg, inkább megpróbált elrejtőzni a hatóság elől.

A férfi több éves bujkálásának a Célkörözési Osztály a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársaival együttműködve vetett véget; 2024. május 31-én egy szigethalmi lakásban fogták el.

P. Istvánt a rendőrök a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságra előállították, majd az ellene jogerősen kiszabott hat év hat hónapos fegyházbüntetése és a 10 hónapos börtönbüntetése megkezdése céljából átkísérték az illetékes büntetés-végrehajtási intézetbe.

A rajtaütésről videót is közzétett a rendőrség:

Címlapról ajánljuk

Kiss J. László az Arénában: még ez a német kormány fog evickélni 2025 szeptemberéig

Az EP-választás megmutatta a német politikai erőviszonyokat, a kormánypártok kisebbségbe kerültek, de így sem számít előre hozott választásokra Kiss J. László. A Budapesti Corvinus Egyetem emeritus professzora az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az AfD jövőjéről, a lehetséges kancellárjelöltekről és arról, hogy a sorkötelezettség miért nem nyerő téma Németországban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.26. szerda, 18:00
Szalai Máté
Közel-Kelet-szakértő, az olaszországi Ca’Foscari Egyetem kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×