eur:
389.77
usd:
363.3
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
A TEK felfegyverzett kommandósai a belvárosi Vörösmarty téri karácsonyi vásár közelében, az Apáczai Csere János utcában 2017. december 17-én. Ettől a naptól a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységei is részt vesznek a legnagyobb tömegeket vonzó karácsonyi rendezvények biztosításában a fővárosban, a Vörösmarty téren, valamint a Szent István-bazilikánál.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Rendőrökre lövöldöző férfit csípett fülön a TEK

A rendőrjárőrök pénteken este mentek ki Nógrád vármegyében egy erdőtarcsai házhoz, ahol elfajult a szomszédok közötti vita, egy férfi megöléssel fenyegette a szomszédja gyermekét, itt kezdődött minden.

Elfogták a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai azt az erdőtarcsai férfit, aki rendőrökre adott le több lövést - ismerteti honlapján a rendőrség.

A police.hu tájékoztatása szerint a rendőrjárőrök pénteken este mentek ki Nógrád vármegyében egy erdőtarcsai házhoz, ahol elfajult a szomszédok közötti vita, egy férfi megöléssel fenyegette a szomszédja gyermekét. A fenyegetőző férfi a helyszínre érkező rendőrökre két lövést adott le. A lövedék az egyik járőrt a felsőtestén találta el, könnyű sérülést okozva.

Ezt követően a fegyveres férfi bezárkózott a lakásába, végül a Terrorelhárítási Központ munkatársai fogták el.

A 66 éves elkövető őrizetbe került, ügyében minősített hivatalos személy elleni erőszak bűntett gyanúja miatt folytatnak eljárást - tájékoztatott a rendőrség.

Képünk illusztráció.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Jerome Powell a Fed kamatdöntése után: magasan maradnak a kamatok

Jerome Powell a Fed kamatdöntése után: magasan maradnak a kamatok

Az amerikai jegybank magyar idő szerint este 8-kor tette közzé kamatdöntését, amelyből kiderül, hogy a jegybank nem módosította az irányadó rátát. Mindjárt a közlemény első mondatában reagáltak viszont az inflációcsökkenés elakadására. Jerome Powell elnök ezekben a percekben tart sajtótájékoztatót.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×