eur:
392.8
usd:
369.13
bux:
67289.07
2024. április 14. vasárnap Tibor
Nyitókép: Pixabay

Betonba öntötték a lengyel vendéget

A Debreceni Járásbíróság egy hónapra elrendelte annak a két gyanúsítottnak a letartóztatását pénteken, akik a megalapozott gyanú szerint egy Nagyhegyesen lévő hétvégi házban megöltek egy lengyel férfit.

A Debreceni Törvényszék szóvivője közölte: a döntést az ügyészség és a férfi tudomásul vette, míg a nő fellebbezést jelentett be.

A rendőrség korábbi közleménye szerint a pár az otthonában látta vendégül a lengyel férfit, akivel a 41 éves magyar férfi külföldi munkája során barátkozott össze. Azóta ugyan nem tartották a kapcsolatot, azonban a nyáron megbeszélték, hogy a lengyel férfi Magyarországra jön meglátogatni őket. A pár elment érte a repülőtérre, majd különböző programokat szerveztek számára.

Szeptember 30-án este szalonnasütést tartottak egy Nagyhegyesen lévő hétvégi házban, beszélgettek,

alkoholt is fogyasztottak, a két férfi azonban szóváltásba keveredett, verekedni, dulakodni kezdtek, ami a lengyel állampolgár halálához vezetett.

A közlemény szerint a pár ezután úgy döntött, hogy eltünteti a holtestet. A férfi csaknem tíz órával a verekedést követően ásott a kertben egy majdnem kétméteres gödröt, beletették a testet. Eközben egy hordóban elégették ismerősük személyes tárgyait és hátizsákját. Napokkal később a férfi mintegy 12 centiméter vastagságban betont öntött a betemetett holttestre.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.15. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Irán megindította támadását Izrael ellen, drónokat és rakétákat lőtt ki - Folyamatosan frissülő cikkünk

Irán megindította támadását Izrael ellen, drónokat és rakétákat lőtt ki - Folyamatosan frissülő cikkünk

Szombat késő este Irán megindította támadását Izrael ellen: több hullámban száznál is több drónt indított útnak Irak légterén keresztül, valamint rakétákat is kilőttek. Izrael követi a drónok és rakéták útját, valamint légtérzárat rendelt el vasárnap hajnaltól. Vasárnap hajnalban megérkeztek az első hírek arról, hogy az amerikai haderő több drónt is megsemmisített Szíria és Jordánia felett. Irán közben vasárnap hajnalban azt is bejelentette, hogy a drón- és rakétacsapás lezártnak tekinthető, válaszlépésnek nevezték ezt a szombat éjszakai akciót Izrael Damaszkuszban végrehajtott  Cikkünket folyamatosan frissítjük a beérkező információkkal.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 12. 16:10
×
×
×
×