eur:
393.3
usd:
367.94
bux:
65897.55
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: Forrás: Pixabay.com

Mielőtt magával is végzett volna, kihívta a rendőrséget

Először feleségével végzett, majd telefont ragadott öngyilkossága előtt. Búcsúlevelet is hátrahagyott a mohácsi férfi.

Lelőtte feleségét, majd magával is végzett egy férfi Mohácson - közölte a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság pénteken.

A közlemény szerint a férfi

csütörtökön nem sokkal éjfél előtt arról tett bejelentést a rendőrségen, hogy lelőtte a feleségét, és magát is meg fogja ölni.

A rendőrök azonnal a helyszínre indultak, majd a házhoz érve megpróbálták elérni a férfit, azonban a kapcsolatfelvétel sikertelen volt. A Terrorelhárítási Központ műveleti egysége bement a házba, és a 66 éves nőt és 74 éves férjét is holtan találta az épületben.

A férfi búcsúlevelet hagyott, amelyben tettét felesége súlyos betegségével indokolta.

A nyomozók megállapították, hogy a férfi egy lövéssel először a feleségét, majd egy újabb lövéssel magát ölte meg - tájékoztatott a rendőrség.

Az elkövetéshez használt pisztolyt a nyomozók lefoglalták - tették hozzá.

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntette miatt indított eljárást az ügyben, a bűncselekmény körülményeinek tisztázása folyamatban van.

Ha segítségre van szüksége
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Olcsó modelleket lengetett be a Tesla, széttépik a részvényt

Olcsó modelleket lengetett be a Tesla, széttépik a részvényt

Már korábban is ismert volt, hogy az idei nem a Tesla éve lesz, hiszen lassuló eladásokkal küzd a cég, miközben igyekszik új termékeket bevezetni és ezzel új növekedési korszakot indítani. A vállalat problémáit az is jelzi, hogy az idei évben több mint 40 százalékot zuhant a cég részvényárfolyama, jelentősen alulteljesítve az S&P 500 indexet. A befektetői félelmek beigazolódtak a vállalat első negyedéves gyorsjelentésével, gyakorlatilag minden fontosabb soron visszaesésről számolt be a cég, ráadásul az elemzői várakozásokat is alulmúlta. Az árfolyam ennek ellenére mégis több mint 13 százalékot emelkedett a gyorsjelentést követően, miután a cég újabb ígéreteket tett a jövőbeli olcsóbb járműveivel kapcsolatban.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×