eur:
368.61
usd:
344.76
bux:
48287.25
2023. június 6. kedd Cintia, Norbert
Nyitókép: Unsplash.com

Szextrükköt vetettek be az ATM-es csalók

A gyanú szerint egy nő szexuális felajánlással szólított le egy idős sértettet a VII. kerületben, majd elkísérte egy pénzfelvevő automatához, ahol társai várták.

Közel félmillió forintos kárt okozott egy idős férfinak az a háromfős társaság, akik közül egy nő 2022. december 4-én napközben egy VII. kerületi pályaudvaron szexuális felajánlással szólította le, majd rávette, hogy pénzt vegyen fel egy közeli ATM-ből. Az automatánál a nő másik két társa is csatlakozott hozzájuk. A sértett figyelmét elterelték, majd elvették a gép által kiadott pénzt és a hitelkártyáját is.

Az eset miatt a VII. Kerületi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett kifosztás miatt rendelt el nyomozást, mely során azonosították a három feltételezett elkövetőt – számolt be a Police.hu.

A 22 éves R. Angélát egy másik bűncselekmény miatt bűnügyi felügyelet alá helyezték, míg társa, a 23 éves F. Henrik egyéb bűncselekmény miatt letartóztatásba került. A harmadik gyanúsítottat jelenleg is keresik a rendőrök, ellene elfogatóparancsot adtak ki.​

Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: eddig nem sikerült jól Milák Kristóf vb-felkészülése, de nála ez nem számít
Exkluzív

Sós Csaba: eddig nem sikerült jól Milák Kristóf vb-felkészülése, de nála ez nem számít

Nem vállal újabb számokat a júliusi fukuokai világbajnokságon az olimpiai bajnok úszó, mert a felkészülésének az utolsó időszakai nem sikerült jól Sós Csaba szerint. A szövetségi kapitány részleteket nem akart elárulni, de hozzátette, Milák Kristóf 2020-ban három héttel a súlyos Covid-megbetegedés után is képes volt világklasszis úszásra.
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Minimális emelkedéssel zártak a Wall Streeten

Minimális emelkedéssel zártak a Wall Streeten

Tegnap egy mérsékeltebb hangulatromlás volt megfigyelhető a tőzsdéken, a nap végére Európa és az USA is lefordult. Utóbbiban részben az is szerepet játszott, hogy az Apple a napon belüli történelmi csúcs után esni kezdett, miután a cég bemutatta új AR-headsetjét, amelynek ára 3500 dollár - magasabb, mint amire sokan számítottak. Ezt követően ma az ázsiai tőzsdéken vegyes mozgásokat láttunk, és Európában is folytatódnak a bizonytalan mozgások, így csak minimális elmozdulásokat látni. Ugyanez mondható el az Egyesült Államokról is, ahol a kezdeti esést később mérsékelt emelkedés váltotta fel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×