eur:
393.3
usd:
367.96
bux:
65878.39
2024. április 24. szerda György
Caucasian angry and aggressive man threatening with fist.
Nyitókép: Andranik Hakobyan/Getty Images

Nevelőapja után az intézkedő rendőröket is megruházta

Az egyik egyenruhás orrát el is törte.

A Központi Nyomozó Főügyészség közleménye szerint 2022. június 10-én hajnalban, egy Fejér megyei településen a Székesfehérvári Rendőrkapitányság járőrei intézkedést kezdeményeztek egy helyi férfival szemben, mert a rendőrségre érkezett bejelentés szerint az ittas fiatalember bántalmazta a nevelőapját.

Amikor a rendőrök közölték a férfival, hogy az intézkedésre a bántalmazás miatt kerül sor, a fiatalember kijelentette, hogy

„semmi nem történt, akkor veri meg a nevelőapját, amikor ő úgy gondolja”.

Ezt követően az intézkedés alá vont személy egy hirtelen mozdulattal, ökölbe szorított kézzel orrba vágta a rendőrt, majd ököllel további ütéseket mért a fejére.

A rendőr az erőszak leküzdése érdekében a földre vitte a még mindig támadó elkövetőt, és járőrtársával megpróbálták megbilincselni. A földön fekvő férfi ekkor nagy erővel megharapta az őt a bilincselés érdekében lefogó rendőr alkarját, és kiszabadult a fogásából.

A másik rendőr könnygáz spray-t kívánt alkalmazni a támadóval szemben, de amikor nyúlt a palack felé, a férfi ezen hivatalos személyre is rátámadt és közepes erővel mellkason rúgta.

Az elkövető erőszakos cselekményével megakadályozta a vele szemben megkezdett rendőri intézkedést és elszaladt a helyszínről, azonban rövid idő elteltével a közelben elfogták.

A támadás következtében mindkét rendőr megsérült,

egyikük nyolc napon túl gyógyuló orrcsonttörést szenvedett.

Az ügyészség elrendelte az elkövető őrizetét, gyanúsítottként hallgatta ki és indítványozta a korábban, hasonló erőszakos bűncselekmények miatt már elítélt férfi letartóztatását.

A kényszerintézkedés tárgyában a Budai Központi Kerületi Bíróság kedden dönt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Olcsó modelleket lengetett be a Tesla, széttépik a részvényt

Olcsó modelleket lengetett be a Tesla, széttépik a részvényt

Már korábban is ismert volt, hogy az idei nem a Tesla éve lesz, hiszen lassuló eladásokkal küzd a cég, miközben igyekszik új termékeket bevezetni és ezzel új növekedési korszakot indítani. A vállalat problémáit az is jelzi, hogy az idei évben több mint 40 százalékot zuhant a cég részvényárfolyama, jelentősen alulteljesítve az S&P 500 indexet. A befektetői félelmek beigazolódtak a vállalat első negyedéves gyorsjelentésével, gyakorlatilag minden fontosabb soron visszaesésről számolt be a cég, ráadásul az elemzői várakozásokat is alulmúlta. Az árfolyam ennek ellenére mégis több mint 13 százalékot emelkedett a gyorsjelentést követően, miután a cég újabb ígéreteket tett a jövőbeli olcsóbb járműveivel kapcsolatban.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×