eur:
393.81
usd:
365.72
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pixabay

Ettől lesz igazán büdös minden autó - fantom jár a városban

Van egy ismeretlen, akinek úgy tűnik, szenvedélye, hogy autókban végezze el a nagy dolgát.

Nagyon keresi az amerikai rendőrség azt az ismeretlent, aki az éj leple alatt több warreni autótulajdonost megkárosított azzal, hogy szerelőműhelyben "gyógyuló" járművébe ürített.

A Fox News Index által talált híradása szerint a szervizesek alig akarják elhinni, amit látnak, illetve szagolnak, Chris Philips műhelyvezető is hitetlenkedve nézi a kamerafelvételeiket, amelyen az is látszik, amint az ismeretlen letolt nadrággal tevékenykedik egy ügyfél kisteherautójában, majd egy szalvétával elsétál a szemetesig, de a "termék" a kocsiban marad.

A warreni rendőrség szerint novemberben kezdődött a "sorozat", és a fantom akkor is talál nyitva lévő ajtót, ha a szerelők gondosan bezárnak minden kocsit.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×