eur:
393.66
usd:
364.84
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: YouTube/bpiautosok.hu

Nem lökhette ki büntetlenül élettársát a mozgó autóból – 18+

Két és fél év jár egy ilyen meggondolatlan cselekedetért.

Két és fél év börtönre ítéltek kedden egy férfit, aki kilökte élettársát a mozgó autóból.

A vádlott 2018 őszén rendszeres munkavégzés céljából érkezett Ukrajnából Magyarországra, ahol később élettársi kapcsolatban élt egy nővel. Idővel egyre gyakoribbá váltak köztük a veszekedések, a vádlott féltékeny volt az asszonyra, többször bántalmazta is - írta honlapján az első fokon eljáró Budapest Környéki Törvényszék.

Egy ilyen vita során 2019. október 7-én a sértett egy bögrét dobott a vádlott felé, aki ezután megütötte őt. Ekkor a nő a lányait hívta segítségül, akik felszólították a vádlottat, hogy távozzon a házból. Mielőtt a férfi elhagyta volna az ingatlant, magához vette a sértett 162 ezer forintját és az autójához indult. A nő - hogy visszaszerezze a pénzt - a lányaival együtt megpróbálta feltartóztatni a férfit. Amikor a járműhöz értek, a sértett bemászott az utastérbe, megütötte a vádlottat, és visszavette a pénzt. Ekkor a férfi beindította az autót, amelynek a jobb oldali ajtaja még nyitva volt, folyamatosan gyorsított, majd

mellkason rúgva kilökte az asszonyt.

A sértett súlyos sérüléseket szenvedett, közvetlen életveszélyes állapotba került.

A bíróság a vádlottat testi sértés bűntette miatt 2 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélte. Az ügyész súlyosításért és kiutasításért fellebbezett, a vádlott és védője pedig három nap gondolkodási időt kért, így az ítélet nem jogerős.

Címlapról ajánljuk

A lelki álomkórtól óv Ferenc pápa a keresztút meditációjában

Az elnyomástól és igazságtalanságtól megalázott Krisztusok, a háború őrültsége miatt mosolyukat vesztett gyermekek és a bántalmazást elszenvedő nők a főszereplői a nagypéntek esti keresztút állomásain elhangzó meditációknak, melyeknek szövegét első alkalommal Ferenc pápa írta.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×