eur:
392.85
usd:
366.32
bux:
66812.48
2024. április 25. csütörtök Márk
A nagy víznyomástól a szakadó esőben és viharos szélben leesett rendszámtáblák a városi rendőrkapitányság épületében, Nyíregyházán 2017. június 7-én. A rendőrség munkatársai az előző esti esti vihar után több mint ötven elhagyott rendszámtáblát szedtek össze a városban.
Nyitókép: Balázs Attila

Nem fizetett a tankolásért a trükkös autós

A férfi elismerte a bűncselekmények elkövetését.

A főváros több kerületében lopott rendszámokat 2019. november 11. és 2020. február 4. között az az ismeretlen férfi, aki ezeket az autóján cserélgetve járt tankolni. A töltőállomások egyikén sem fizetett; így bukott le.

A feltételezett elkövető a hatósági jelzéseket minden alkalommal a saját autójával megegyező típusú és színű gépjárműről lopta el, melyekkel

11 alkalommal több mint 150 ezer forint értékben tankolt fizetés nélkül.

A budapesti nyomozók az eljárás során azonosították O. Norbertet, akit elfogását követően egyrendbeli lopás vétség és hatrendbeli egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett miatt hallgattak ki gyanúsítottként. A vecsési férfi a bűncselekmények elkövetését elismerte.

A nyomozás lezárult, az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek - olvasható a police.hu-n.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×