eur:
392.25
usd:
366.77
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Kamionok várakoznak a csanádpalotai magyar-román autópálya-határátkelőhely közelében, az M43-as autópályán 2020. március 20-án. Ezen a napon tizenkét órásra nőtt a kamionok várakozási ideje, a várakozásra kényszerülő árufuvarozóknak a rendőrök és a katasztrófavédelem munkatársai vizet osztanak. Több mint 35 kilométeres kamionsor alakult ki a Romániába tartó tehergépjárművekből.
Nyitókép: MTI/Rosta Tibor

Hát hogy voltak ezek a trélerek összeszerelve?

Túlsúlyos járművek sorát szedték ki a forgalomból az M43-ason.

A Police.hu portálon olvasható összeállítás szerint a múlt héten több olyan sofőrrel szemben intézkedtek az M43-as sztrádán, akik túlsúlyos járműszerelvénnyel közlekedtek.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai kilenc túlterhelt járműszerelvényt szűrtek ki a forgalomból. A tengelysúlyméréseket követően a járőrök összesen kétszázhetvenezer forint helyszíni bírságot szabtak ki a sofőrökkel szemben, valamint intézkedtek a vontatott járművek túlsúlyának megszüntetésére is.

A megengedett legnagyobb össztömeget túllépő járművek a szerkezeti sérülés lehetősége miatt balesetveszélyessé válhatnak, ezenkívül nehezebben is lehet őket irányítani - fogalmaz a rendőrségi közlés.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 15:12
×
×
×
×