INFORÁDIÓ
2021. március 1. hétfő
Albin

rablás

kalocsa

vádemelés

szexuális ajánlat

Kéjes ajánlattal csöngettek, de végül egész más történt

Kéjes ajánlattal csöngettek, de végül egész más történt

Infostart

A Kalocsai Járási Ügyészség rablás bűntette miatt emelt vádat két nő ellen.

A vádirat szerint 2020. november 17-én éjszaka a két nő – akik testvérek – becsöngettek egy kalocsai családi házba. A kaput nyitó férfinek szexuális szolgáltatást ajánlottak fel, de a sértett ezt visszautasította.

A vádlottak ezután a kaput benyomva próbáltak beljebb jutni a házba. A kapun belül dulakodás alakult ki a sértett és közöttük. Ennek során a testvérpár idősebb tagja elszaladt sértett mellett és bement nappaliba. A fogasról leakasztotta a sértett válltáskáját, amiben a férfi pénztárcája, iratai és egyéb tárgyai voltak összesen 2500 forint értékben.

A sértett a házba érve észrevette, hogy az idősebb vádlott a táskájával a kezében próbál elmenni, ezért felszólította, hogy adja vissza a táskáját. A nő erre nem volt hajlandó, ezért a sértett a táskát megragadva megpróbálta kivenni a kezéből, ismét dulakodni kezdtek.

A másik vádlott eközben ház nyitott ajtajához ért és látta a nővére és a sértett közötti dulakodást. A nővér – azért, hogy a táskát megtartsa –

pofon ütötte sértettet, aki emiatt elengedte a táskát. Ezt kihasználva az idősebb vádlott a táskát a bejárati ajtóban álló húgának dobta. Ezután a rablók kiszaladtak a házból a zsákmányukkal együtt.

A sértett táskáját a benne lévő tárgyakkal és iratokkal együtt a kalocsai rendőrök az idősebb vádlottól lefoglalták és a sértettnek visszaadták, így a kár megtérült.

Az idősebb vádlott letartóztatásban van, míg húga szabadlábon várja a tárgyalást. A járási ügyészség a büntetett előéletű vádlottakat rablás bűntettével vádolja és végrehajtandó börtön, valamint közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta velük szemben. A vádlottak bűnösségéről a Kalocsai Járásbíróság fog dönteni – olvasható a Bács-Kiskun Megyei Főügysészség sajtóközleményében.

Nyitókép: Pexels.com
A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018